2777
2789

خانوما سلام،من ۵ماه پیش سقط داشتم و این ماه دوباره اقدام کردم،۴شنبه هفته اینده موعدمه،دو روزه زیردلم و سمت تخمدانام خیلی خفیف یکی دو ساعت درد گرفته و تمام شده،ایا میشه نشانه ی بارداری باشه یا دارم پریود میشم😔؟؟؟

من از پنج روز پیش اقدامم امروز تخمدانام داشت میترکید از درد و همینطور کمرم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شاید تازه داشتی تخمک گذاری میکردی

آره بعد پریودیم اقدام کردم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
توش بحالتون بعد از ماها اقدام این ماههم ۸ روز گذشته هیچ حسی ندارم ای خدا 🥲

عزیزمممم من چهار ماهه اقدامم هر ماه بعد اقدام همینجوری میشدم و چن روز بعدش پریود میشدم

خدای ماهم بزرگه ایشالا درس میشه ولی من که کاملا امادگیشو دارم ولی نمیدانم چرا نمیشه 

ایشالا عزیزم

پری هات منظمن؟

توش بحالتون بعد از ماها اقدام این ماههم ۸ روز گذشته هیچ حسی ندارم ای خدا 🥲

عزیزم غصه نخور کاش اگه خدا به ادم میده،سالمشو بده،من ۵ماه پیش با ویار وحشتناک دنبال گرفتن مجوز پزشکی قانونی بودم،الهی خدا به همه منتظرا سالمشو عطا کنه

گلم

من همون روزا اول متوجه شدم

سمت چپم ی در خفیفی داشت و خم میشدم حس سنگینی داشتم

چند روز قبل موعد تیر میکشید همون سمت تا ناحیه واژن هم دردش بود

بعضی وقتا ی حس خیلی خفیف از تهوع داشتم ولی ن بالا میاوردم ن حالم بد میشد

الانم ی هفته از موعدم میگذره بعضی وقتا همون سمت چپم ی سوزی میده