2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم بیاین لطفا

110 بازدید | 17 پست

من ناخواسته باردار شدم بگم که مشکل قلبی هم دارم به طوری که اصلن نباید باردار بشم امروز رفتم پیش دکتر قلب گفت شما اصلن نباید باردار بشی و نامه داد که ختم بارداری بشه عذاب وجدان دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بادکتردیگه ی مشورت بکن  به حرف یه دکتراکتفانکن،اگرمشکل حادنباشه برتی طبیعی اجازه نداری وزایمان ...

اینم بگم که من سر بارداری اولم مشکل قلبی واسم پیش اومد و بارداری پر خطر داشتم و طبق سوابق از بارداری قبلی اینطوری گفته

اینم بگم که من سر بارداری اولم مشکل قلبی واسم پیش اومد و بارداری پر خطر داشتم و طبق سوابق از بارداری ...

شمایکدونه بچه داری؟

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
پس ریسک نکن جون مادر اولویت داره

نمیدونم واقعن هم استرس دارم هم ناراحتم دکتر تاکید کرده که قرص قلبتو بخور ولی من از وقتی که فهمیدم نمی‌خورم.. وقتی به کار کوچیک میکنم زود خسته میشم نفس کم میارم 

بخدا سر یکی بچه انقد استرس و تحمل کردم با داریم خیلی سخت بود

ببین اگه دکترزنانم میگه خطرناکه دیگه نیارآخه بزرگ کردن دوتابچه بازخودش یک معزل دیگست

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
نمیدونم واقعن هم استرس دارم هم ناراحتم دکتر تاکید کرده که قرص قلبتو بخور ولی من از وقتی که فهمیدم نم ...

یه بچه ی دیگه هم داری

خدااون برات حفظ بکنه

اول ازدکتردیگه ی مشورت بگیروقتی دیدی نظرش همین بود

پس بدون این بچه قسمتت نیست ،نه خداراضیه که جونتو به خطربندازی ونه بچه که قراره به دنیابیاد دوست داره خدای نکرده بدون مادربزرگ بشن ویامشکلی برات پیش بیاد

بعدبچه الانتم گناه داره شمامشکل برات پیش بیادخدای نکرده،طفلی چه کنه!مادرهمه تکیه گاه وپناهه بچه ای

توکل به خداانشالله تصمیم درستوبگیری