2777
2789

من بچمو 17 ماهگی از شیر گرفتم یعنی 45ردز پیش تقریبا قبلش ک شیر میخوردشیشه نمی‌دادم تو این 45روز بهش دادم اذیت نکنه ولی با شیشه حتما باید بخوابه خیلی زیادن مایعات میخوره آبمیوه طبیعی تکدانه چای آب و شیر....غذا نمیخوره شبا زیاد مایعات میخوره دلش درد میگیره حالا چکار کنم شیشه رو ازش بگیرم؟؟؟ چجوری بگیرم؟؟؟ یا ن بزارم شبا فقط بخوره با شیشه موقع خواب. میگن بچه مایعات کم بخوره الان روده هاش خشک میشه درسته.... ببخشین طولانی شد

آبمیوه نده که نفخ نکنه 

شیرعسل بهش بده

نه از شیشه نگیر به نظرم

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

شبا بده بخوره

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شبا شیر بده بخوره ابمیوه سعی کن زیاد ندی بهش شیر از همه چی بهتر

آبمیوه اصلا ندم.... شیر از این پاستوریزه ها میدم مشکل نداره ب صورت شیر موز. شیر کاکائو خالی نمیخوره.. 

بچت از اول شیشه میگرفت ؟خوش بحالت 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
ن الان گرفت.. ي نظرم نگرفته بود بهتر بود

خب نمیشه که هم شیر خودتو نخوره هم شیشه نخوره پس چطوری خوابش ببره 

شیرو بجوشون ولرم شد با یه کم گلاب طعم دارش کن شاید بخوره شیر کاکائو خوب نیست اصلا شیر موزم که سرده باز خوب نیست 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚