2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

124 بازدید | 13 پست

قوز داشتن شخص فوت شده معنی چیه چهره شخص فوت شده خوب بود  فقط من چون چشام اشکی بود ناراحت بود   این راسته که میگن  به شخص فوت شده تهمت اشتباه زده شده  تعبیرش این هست؟لطفا  این خواب و خیلی وقته دیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخشین

بچها خواهش یکم کمکم کنین دوشب پیش یه خواب وحشتناکی دیدم😢

خواب دیدم دور از جونش مامانم نخاعش مشکل پیدا کرده و فلج شده😭😭😭😭خیلی حالم بد شد

میشه بگین تعبیرش چیه؟خیلی نگرانم😢😢😢😢😢😢

اسی ببخشین بچها خواهش یکم کمکم کنین دوشب پیش یه خواب وحشتناکی دیدم😢 خواب دیدم دور از جونش مامانم ...

عزیزم آیت الکرسی زیاد بخون انشالله بلا دور بشه البته من نمیدونم تعبیرشو

💖معجزه 💚ای باز گرداننده آنچه از دست رفته 💚برم زیارت همه حاجت هامو بگیرم بیام چه حالی میده 🤭😐

خیره ان شالله .احتمالا غصه ای داره از تهمت یا حرفهایی که در موردشه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اسی ببخشین بچها خواهش یکم کمکم کنین دوشب پیش یه خواب وحشتناکی دیدم😢 خواب دیدم دور از جونش مامانم ...

خیره ان شالله .مامانت مشکلات خانوادگی داره؟ از بابت همسرش یا بچه ها؟ یا پدر و مادرش؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سلام عزیزمم  ببخشید تو تاپیک هاتون خوندم ک همسرتون فوت شدن انشالا روحشون شاد باشه.....

شما پیش خانوادتون زندگی میکنید؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻