2777
2789
عنوان

پسره ازم خواستگاری کرد بعد...

642 بازدید | 30 پست

سلام من متولد 82 اون پسر 74

16 تیر من رفتم کلاس زبان که مختلط بود و اینا

بعد از یه مدتی یکی از همکلاسیام که همین پسره باشه اومد پیوی و گفت میخام یچیزی بهتون بگم و خلاصه گفت که دوستم داره و رفتار و نوع برخوردم رو پسندیده و ازم پرسید ک کسی تو زندگیته یا نه منم واقعاا شوکه شدم اخه اصلا از اون توقع نداشتم ک بخاد از من خوشش بیاد منم چون سنم پایینه و درگیر کنکور سال بعدم هستم ترجیح میدم ک کلا ب این مسائل فکر هم نکنم خلاصه بهش منفی دادم و گفتم ک دوست ندارم تو این سن درگیر ازدواج و ... بشم راستی گفتش که نمیخام تا وقتی احساسی ب من پیدا نکردین ب کسی بگین چون دوست ندارم بقیه برام تصمیم بگیرن

اینم  بگم که خیلییی فرد محترمی بودش و شغلشم مهندسی کشاورزی هست درامد هم خوب

حالا دوباره اومده پیوی میگه من هنوز شما رو میخام ولی من واقعا حسی بیشتر از یه همکلاسی بهش ندارم چه کنم  

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

اگه بخام باهاش ازدواج کنم مطمئنا خوشبختم ولی حسی بهش ندارم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخام باهاش ازدواج کنم مطمئنا خوشبختم ولی حسی بهش ندارم

مطمعنا خوشبختی؟😑😑😑😑

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
از الان به فکر ازدواجی من سن تو بودم با تف پفک میچسبونذم

کی گف به فکر ازدواجم 

اومده پیشنهاد داده قبل تایپ کردن با دقت بخون