2777
2789
عنوان

پسره ازم خواستگاری کرد بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 30 پست
اگه بخام باهاش ازدواج کنم مطمئنا خوشبختم ولی حسی بهش ندارم

ازدواج مثل هندونه سربستس..هیچ اطمینان وقطعیتی توش نیس عزیز

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
به نظرم حس داری بهش😁چون خیلی تعریفشو کردی

نه واقعا به دلم نمیشینه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ اطمینانی نیست که میگی باهاش حتما خوشبخت میشم. 

اگه حسی نداری بهش بگو من برنامه های دیگه ای برای آینده ام دارم و توی سالی که سال کنکورم هست و سرنوشت ساز، نمیخوام درگیر همچین رابطه هایی بشم. 

البته من مخالف نیستم و به نظرم برای کسب تجربه و موفقیت زندگی آینده لازمه که قبل از ازدواج آدم با جنس مخالف مراوده داشته باشه، ولی چون میگی حسی بهش ندارم این کامنت رو گذاشتم. 

مطمعنا خوشبختی؟😑😑😑😑

اهوم چون واقعا کیس مناسبیه ولی دوسش ندارم و سنم خیلییی کمه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
اگه دلش به ازدواج بود تو پی وی پیشنهاد نمیداد منطقی یکی رو میفرستاد خونه تون و تحقیق میکرد.

با  دخترداییم ک همکلاسیمه در جریان و ارتباطن

من چهار سال با شوهرم دوست بودم ده ساله دارم باهاش زندگی میکنم تا امروز هم ازش هیچ بدی ندیدم بلکه خوبی های بسیار دیدم ولی هنوز اینجوری که تو مطمئنی با یارو خوشبخت میشی هنوز مطمئن نیستم   

چجوری با چهار جلسه کلاس زبان مطمئنی باهاش خوشبختی؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اگه دلش به ازدواج بود تو پی وی پیشنهاد نمیداد منطقی یکی رو میفرستاد خونه تون و تحقیق میکرد.

این زمانها گذشت، خیلی ها قصد ازدواج دارن ولی صلاح میدونن قبل از ازدواج و مراسم رسمی مدتی آشنا بشن و این اصلا بد نیست، و هر کی اینکار رو کنه شیاد و کلاش و علاف نیست، شرایط جامعه ی امروز هست. 

منم با دقت خوندم اینکه بجای یه دوستی به ازدواج فکر کردی

خودش پیشنهاد داد ک ازدواج منم رد کردم