2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا ماه بعد چاق بشم

268 بازدید | 41 پست

سلام.. من شیش ماهه ک نامزد کردم.. ماهه بعد هم عروسیمه.. عروسی نمیگیریم ولی دوس دارم چاق بشم تا اون موقع... 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
قرص گیاهی استفاده کنم
6
60%
سعی نکنم چاق نمیشم
4
40%
💜⚘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تا ماه بعد باید یکم توپولی بشم.. حتی یه ذره هم ک شده... سیپروهپتادین خوردم ولی دیگ نمی‌خورم چون میگن ضرر  داره... قرص فرشته. جینگ سینگ نامزدم نمیزاره بخورم میگ ضرر داره.. 

💜⚘️

من قدم ۱۷۰هست تا سه سال پیش ۴۵کیلو بود خیلی لاغربودم هرچقدم میخوردم فایده نداشت 

ولی از یه داروی گیاهی استفاده کردم سه سال پیش که شدم ۶۳کیلو الان وزنم نسبت به قدم خیلی خوبه راضیم 

ولی همزمان بااون قرصا خودمم زیاد میخوردم بعد قرص هاهم بازم غذاام زیاد بود

آخه من باید یه چیزی بخورم ک نازایی نیاره یا ضرر نداشته باشه 😐

عزیزم من خودمم میخوردم.حتی به بچه ها هم میدن

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
واقعا؟  قیمتش چنده به نظرتون

۲۰تومن.پودر جنرال تونیک دینه...۲۰ساشه تو یه پاکت فوق العادس هم من میخوردم هم شوهرم...با یه شربت اشتها اور.

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
میشه برا لاغریم یه روش بدید من پالتوی پارسالم کوچیکه برام

همه میگن باید شام نخوری تا لاغر بشی ولی برعکسه اگ ناهار نخوری لاغر میشی... ناهار نخور 

. یعنی تا یه ماه کلی تغییر میکنی.. 

💜⚘️