2777
2789

بچه ها من نامزدم ازین تیپاس که بیشتر تو رفتار علاقشو نشون میده

ولی من سعی میکنم حرفای قشنگ بهش بزنم، وسط روز یا اخر شب بهش پیام بدم انرژی بگیره

ولی همش میترسم زده بشه

خانومایی که تجربه دارین میشه راهنماییم کنین و نظرتونو بگین؟ ممنون❤️

میشه واسم دعا کنی؟🌻به دعاتون اعتقاد دارم🌺💟

نوک سوزن رو دیدی، اونو صد قسمت کن به اون اندازه

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کسی یه شخصیتی داره عزیزم ولی تجربه خودم ثابت کرده زیادی که بها بدم دور بر  میداره همیشه فاصله رو حفظ کردم

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

ازاول تعادلو حفظ کن چون ۴روز دیگه همینجورازت توقع داره

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
نوک سوزن رو دیدی، اونو صد قسمت کن به اون اندازه

ای ول به فهمت دقیقا✌😂

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

اونقدری که تامین بشه و وقتی یک زن دیگه ازش تعریف کرد احساس کمبود محبت نکنه و به سمت اون جذب نشه

اتفاقا باید بهش اعتماد بنفس و قدرت بدی

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
من خودم ب عنوان زن  از ادمایی ک خیلی زبون‌میریزن چندشم‌میشه  مرداهم دلشون میزنه

نه زبون نمیریزم واسش

در حد متعادل خودمم بدم میاد از زبون ریختن

میشه واسم دعا کنی؟🌻به دعاتون اعتقاد دارم🌺💟