2777
2789

کاش این مثه ترامپ نباشه.لااقل ب برجام برگرده 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اگه دلار بشه ده هزار تومن چشمای بایدن و رو کمرم تتو میکنم �😂😂

😂😂😂👌

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنم شماره نی نی یار رو دارم 

😂😂شماره ای ک تو سایته رو نمیگم

شماره نی نی یار۵😢😢😢

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
6تا _ازینا بزار اینور اونور کاربریم/ فدات/ بپرس جیگرم/

من باید هفته دیگه سونو ان تی بدم از یه طرفم کرونا اوج گرفته حالا نمیدونم چطور باید نوبت سونو آزمایش بگیرم ظهر هم آزمایش میگیرن به نظرت واسه نوبت سونو باید چکار کنم 

خودت باش😎مگه خودت چشه 
خودمون میدونیم چی میخای بگی💔

دهن منو چاک بدم؟؟؟😎

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عه سلام🖐

سلام فاطیع من..خوبی؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
کی گفت؟ اگه بایدن ارزانی کنه باید فداش بشیم😁 

https://www.google.com/search?q=online election result usa 2020&oq=online election result usa 2020&aqs=chrome..69i57j33.1657j0j4&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎