من چند ماه پیش خواب دیدم(البته احساس میکنم خواب نبود یه حالت خواب و بیداری بود) دو تا فرشته اومدن و یه جنین گذاشتن داخل شکمم. گفتن جنین برای توست. من همون لحظه از حس مادری پر شدم😍😍 ولی صبح دیدم پریود شدم.
برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیره ان شالله .مشکلت خدایی نیست .برو در پی حل مشکلت.
گاهی هر کاری میکنیم خدا نمیخواد .ولی این خوابت میگه در تقدیر تو بچه هست ولی باید مشکلتو حل کنی .زودم نرو کورتاژ .صبر کن خداینکرده به خونریزی افتادی برو .گاهی دیر قلب تشکیل میشه
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.