2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم چی بخورم چاق شم

9273 بازدید | 50 پست

سلام.. من تازه نامزد کردم.. خیلی لاغرم.. ماه بعد عروسی میکنم.. عروسی نمیگیریم ولی دوس دارم چاق شم... بیش از حد لاغرم... نمیدونم چیکار کنم یه ماهه چاق شم

تعداد رای : 11
نظرسنجی
پودری یا قرصی چیزی بخورم
6
54%
داروی گیاهی استفاده کنم
5
45%
💜⚘️

کالری بدنت رو محاسبه کن

کالری مصرفی تو محاسبه کن

به کالری روزانه ت 500 کالری اضافه کن تا بتونی وزن بگیری

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری بدنت رو محاسبه کن کالری مصرفی تو محاسبه کن به کالری روزانه ت 500 کالری اضافه کن تا بتونی وزن ...

امتحان کردم.. چاق نمیشم... خیلی خیلی لاغرم40 کیلوم

💜⚘️

عزیزم من شیر خشک امتحان کردم تاثیر داره

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه ماهه نمیشه که خیلی وقت کمیه 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

باید دائم در حال لومبوندن باشی

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
عزیزم ژنتیکت اصلا ناراحت نباش باربی شما اشالله عروسی میکنی چاق میشی  

آخه هرچی لباس میپوشم زشته تو تنم.. یه داروی گیاهی بگید ک استفاده کنم جواب بده

💜⚘️
امتحان کردم.. چاق نمیشم... خیلی خیلی لاغرم40 کیلوم

اگر مشکل غدد نداشته باشی باید وزن میگرفتی میتونی رژیم و کالری مصرفی تو بهم بگی

گفتی 40 کیلویی 

قدت چنده ؟

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد