بیاین لطفا تجربه هاتونو از سگ های خونگی بگین. دستشویی کردنش، سرصدا کردنش و اینا.. نگهداریش خیلی سخته؟ درحدی هست که از خریدنش پشیمون شم؟
هفتهی دیگه دارم یه سگ نژاد “شیتزو تریر” میخرم.. ولی از اینکه کثیف کاری کنه، یا سروصدا داشته باشه میترسم چون تو آپارتمان هستم نمیخوام از خریدش پشیمون شم😩بیاین لطفااا تجربه هاتون رو بگین اگه سگ دارین
من داداشم یه سگ گرف دخمله تموم واکسناشو هم زد واسش لباس خرید😍
خیلی ارومه دستشوییشو تو جعبه خاک رو تراس انجام میده هفته ای دو سه بار حموم میره خیلی تمیزه حیوونکی😍سرصدا هم زیاد نداره
به نظرم بگیر منم خیلی دوس دارم شوهرم نمیذاره😥😥😥
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!