بیاین لطفا تجربه هاتونو از سگ های خونگی بگین. دستشویی کردنش، سرصدا کردنش و اینا.. نگهداریش خیلی سخته؟ درحدی هست که از خریدنش پشیمون شم؟
هفتهی دیگه دارم یه سگ نژاد “شیتزو تریر” میخرم.. ولی از اینکه کثیف کاری کنه، یا سروصدا داشته باشه میترسم چون تو آپارتمان هستم نمیخوام از خریدش پشیمون شم😩بیاین لطفااا تجربه هاتون رو بگین اگه سگ دارین
من داداشم یه سگ گرف دخمله تموم واکسناشو هم زد واسش لباس خرید😍
خیلی ارومه دستشوییشو تو جعبه خاک رو تراس انجام میده هفته ای دو سه بار حموم میره خیلی تمیزه حیوونکی😍سرصدا هم زیاد نداره
به نظرم بگیر منم خیلی دوس دارم شوهرم نمیذاره😥😥😥
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.