2777
2789
عنوان

نوک زبونم زود به زود جوش میزنه

1547 بازدید | 11 پست

سلام دوستان به مدت چند ماهی میشه نوک زبونم هی ازین جوش های سفید میزنه به خاطر ی سری مساعل قبل ازدواجم استرس اچ ای وی داشتم ولی ازمایش دادم منفی بود توی سایتا نوشته ممکنه از ضعف سیستم ایمنی باشه کمکم کنید خیلی میترسم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رب انار استفاده کن خوب میشی

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
رفتم گفت ویروسیه بعد ابن قطره رو داد گفت تا یه هفته قرقره کن بعد قورت بده

تا حالا ب خاطرش دکتر نرفتم ولی اینسری دیگه حتما باید برم چون واقعا ذهنمو درگیر کرده استرسش خواب و خوراکمو بهم ریخته

ینی ممکنه به خاطر گرمی باشه؟؟؟دیشب ی مقدار تخمه خوردم یکی دوساعت بعدش دوباره اینا سر و کلشون پیدا شد

ترشی بخوری از بین میره

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن