2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید

100 بازدید | 20 پست

الان چهار روزه عقب انداختم. یه بچه دو سال و نیمه شیطون دارم.دارم قبض روح میشم که نکنه باردار باشم چون اصلا شراطش رو نداریم. بعد از زایمانم که پریود شروع شد نامنظم شده بود و زیاد جلو مینداختم ولی این هفته از زمان اصلیش ۴روز عقب افتاده و اصلا خبری نیست هرچی میخورم هم فایده نداره آبغوره خوردم چند بار چای زعفران خوردم زرشک دم کردم چند روز طناب زدم اما اصلا انگار نه انگار😭 بماند که از روز موعد گاهی کمر درد داشتم و صبح ها بشدت بدنم داغ میشه  از دیروز هم گیج خواب هستم و حالت تهوع دارم امروزم تمام بدنم درد گرفته دارم از استرس میمیرم

امیدوارم هرکس نی نی میخواد خدا دامنش رو سبز کنه و لطفا بمن خرده نگیره..من بچه دوم میخوام اما نه الان😢😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده خب 

اگه نیاد مجبورم بدم اما تا یک هفته باید از موعد بگذره...خیلی دلم گرفته بود گفتم بیام اینجا برام دعا کنند...امیدوارم این علائم از استرس باشه☹😭

اگه نیاد مجبورم بدم اما تا یک هفته باید از موعد بگذره...خیلی دلم گرفته بود گفتم بیام اینجا برام دعا ...

خیلی وقتام ادم تلقین میکنه 

انشالله که نیستی 

رابطه مشکوک داشتی

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕