2777
2789
عنوان

خانم های عزيزی ک دنبال کار هستيد

252 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی کار ميخاد اينترنتی؟

Networkmarket

پنبه ريز با کلاس های آموزشی آنلاين رايگان؟

درامدش هم خوبه

خوبی بعديشم اينه که تو خونه هستی هم ب زندگيت ميرسی هم درآمد داری

و اينکه پنبه ريز يه شرکت معتبر که تو ايران هلدينگ اختصاصي داره

و توليد داخلي داره و مهم تر از همه هيچ فروشگاه و داروخونه ای محصولاتش رو نداره فقط ب روش networkmarket

عرضه ميشه و با جلسات آنلاينی ک شرکت ميکنی بهت ياد ميدن چ مدلی فروش داشته باشی

و با روش هاشون اين تو نيستي ک دنبال مشتری بری مشتريه ک دنبال تو مياد

و اينک بطور کامل آموزش پوست و مو ميبينيد و با تمام بيماری های پوست و مو آشنا ميشيد و به عنوان يه مشاور پوست و مو شناخته ميشيد

هرسوال ديگه ای داشتيد درخدمتم و کسايئ ک ميخان تو کلاسا شرکت کنن و بعد کارشونو شروع کنن بگن ک هماهنگيا رو انجام بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما دنبال مشتری اومدی خب 

نه عزيزم من دارم ميبينم ک درامد چجوريه و الان يه موقعيت خوبه گفتم وقتی مي تونم ب بقيه هم کمکی کرده باشم بعدش با کلاس هاي اموزشی بهترين درامد ها رو مي توني داشته باشي

پنبه ريز با همه شرکت ها فرق داره فرقش هم براتون گفتم هيچ شرکتی کلاس آموزش رايگان آنلاين نميزاره

چرا دروغ میگی شرکت نفیس اموزش هاش رایگانه و درضمن از همه شرکت ها بیشتر پورسانت میده ۳۰درصد😐