2777
2789
عنوان

این ازدواجو قبول کنم یا نه

828 بازدید | 66 پست

یه کیسی برای ازدواج اومد البته الان یکساله پیگیره خیلی پولداره و ادمه خوبیم هست انگار

ولی دوسش ندارم

چون  8 9سال ازم بزرگتره  و من دلم میخواد همسن باشم با همسرم

خانواده هم میگن قبول کن

نمیدونم چیکار کنم حالا😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم خودتی ن ما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من بودم انتخاب میکردم مهرشم ب دلم مینشست

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

حالا ما دنبال از خودمون بزرگتریم،خواستگارمون از خودمون کوچیکتره ،از همین موضوع هم خیلی میترسم میگم نکنه با کسی کوچیکتر از خودم ازدواج کنم😢😭

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

دلیلت غیر منطقیه

چن بار باهاش حرف بزن اگه نظرت عوض نشد ی دلیل منطقی پیدا کن بگو نه تا خانوادت کوتاه بیان

من اینکارو کردم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."