2777
2789
عنوان

این ازدواجو قبول کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 66 پست

اگر همه شرایطش خوبه ،بیخیال تفاوت سنی باش 

اصولا واسه ازدواج 60یا70درصد از خواسته هات رو خواستگارت داشته باشه اوکی هست 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دلت نمیشینه بیخیال

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ببین اگر دوستش نداری که هیچ بعضی وقتا یکی به دل ادم نمیشینه ولی یه چیزی بگم واقعا سن بالا تر بهتره چون سنتم دیدم ۲۳ سالته پسر تا ۲۸ ۲۹ واقعا بچس نمیشه روشون حساب کرد دیدم که میگم 

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من وَر نَه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت!  

مرد باید چند سال بزرگتر باشه هم از لحاظ عقلی از خانوم دیرتر بالغ میشه هم زن بارداری و زایمان داره که خب توی هر زایمان شکسته میشه بعد اگه هم سن باشین اقا جوون تر به نظر میاد.به نظر من شرایط این آقا خوبه و تفاوت سنیتون هم عالیه.فقط میمونه دوست داشتن که خب اونم موضوع مهمیه و اگه نتونی دوسش داشته باشی ازدواج باهاش کار عاقلانه ای نیست

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
دلیلت غیر منطقیه چن بار باهاش حرف بزن اگه نظرت عوض نشد ی دلیل منطقی پیدا کن بگو نه تا خانوادت کوتاه ...

حرف زدم یه مدت میومد دنبالم بعد دانشگاه

هرچی گذشت دیدم اونی که میخوام نیست

اگر همه شرایطش خوبه ،بیخیال تفاوت سنی باش  اصولا واسه ازدواج 60یا70درصد از خواسته هات رو خواست ...

یعنی حتی اگه اون ۳۰_۴۰ درصد برا این باشه ک تفاهم نداریم؟

خب اینطوری ک ازدواجمون موفق نیس

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

خیلللللی به شخصیت خودت بستگی داره. 

من با مردهای بزرگتر از خودمخیللللی راحت تر ارتباط برقرار می کنم و رفتارم باهاشون خیلی بهتره مثلا 10 سال بزرگتر. 

ولی دوستم میگه فقط و فقط با کوچکترها می تونم راحت باشم. 

کاش چند جلسه باهاش صحبت کنی. 

حرف زدم یه مدت میومد دنبالم بعد دانشگاه هرچی گذشت دیدم اونی که میخوام نیست

خب اینو بگی بهتره تا بگی بخاطر سن میخوام ردش کنم

بگو تفاهم نداریم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خیلی مرد خوبیه ولی دوسش ندارم دیگه

اگر کسی رو دوست نداری باهاش ازدواج نکن

باید طرف به دلت بشینه حتما

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ببین اگر دوستش نداری که هیچ بعضی وقتا یکی به دل ادم نمیشینه ولی یه چیزی بگم واقعا سن بالا تر بهتره چ ...

انگار خیلی مردونه رفتار میکنه یوقتا حس میکنم باپدرم صحبت میکنم

بخاطر این خوشم نمیاد

خیلللللی به شخصیت خودت بستگی داره.  من با مردهای بزرگتر از خودمخیللللی راحت تر ارتباط برقرا ...

صحبت کردم عزیزم

من چندبار رفتم اومدم بخاطر اشنایی

اون جوری برداشت کرد که دیگه تمومه

من رفتم اومدم یعنی قبول کردم