الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
ببین اگر دوستش نداری که هیچ بعضی وقتا یکی به دل ادم نمیشینه ولی یه چیزی بگم واقعا سن بالا تر بهتره چون سنتم دیدم ۲۳ سالته پسر تا ۲۸ ۲۹ واقعا بچس نمیشه روشون حساب کرد دیدم که میگم
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من وَر نَه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت!
مرد باید چند سال بزرگتر باشه هم از لحاظ عقلی از خانوم دیرتر بالغ میشه هم زن بارداری و زایمان داره که خب توی هر زایمان شکسته میشه بعد اگه هم سن باشین اقا جوون تر به نظر میاد.به نظر من شرایط این آقا خوبه و تفاوت سنیتون هم عالیه.فقط میمونه دوست داشتن که خب اونم موضوع مهمیه و اگه نتونی دوسش داشته باشی ازدواج باهاش کار عاقلانه ای نیست
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اگر همه شرایطش خوبه ،بیخیال تفاوت سنی باش اصولا واسه ازدواج 60یا70درصد از خواسته هات رو خواست ...
یعنی حتی اگه اون ۳۰_۴۰ درصد برا این باشه ک تفاهم نداریم؟
خب اینطوری ک ازدواجمون موفق نیس
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
حرف زدم یه مدت میومد دنبالم بعد دانشگاه هرچی گذشت دیدم اونی که میخوام نیست
خب اینو بگی بهتره تا بگی بخاطر سن میخوام ردش کنم
بگو تفاهم نداریم
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم