2777
2789
عنوان

کسی هست از دانشگاه دولتی انصراف داده باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 30 پست

عزیزم من قراره تا پایان این سال تحصیلی که میشم ترم4 انصراف بدم ولی هنوز نه 

هزینه بستگی به دانشگاه رشته تحصیلیت و اینکه ترم چندی و و.... داره برو دانشگاه پرس و جو کن 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من قراره تا پایان این سال تحصیلی که میشم ترم4 انصراف بدم ولی هنوز نه   هزینه بستگی به ...

نمیشه من بخونم سه ترم    بعد ترم چهار که میخوره به کنکور سراسری  مرخصی بگیرم اونوقت اگه قبول شدم    با رتبه خوب   اون وقت انصراف بزنم 

چون نمیتونم با اطمنیان بگم ک حتما قبول میشم که بخوام انصراف بدم     گفتم اگه نشد اون وقت  لا اثل این رشته خودمو داشته باشم

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
نمیشه من بخونم سه ترم    بعد ترم چهار که میخوره به کنکور سراسری  مرخصی بگیرم اونوقت ا ...

نه قانونش اینه که قبل از ثبت نام توی ازمون سراسری باید انصراف بدی 

من دارم صبرمیکنم تا اون ترم ببینم ایا میتونم امادگی لازم رو برای کنکور داشته باشم یا نه یعنی اگه بتونم درسارو کامل بخونم و تموم کنم و ببینم به سطح خوبی رسیدم انصراف میدم و بعد برای کنکور شرکت میکنم

اگرم حس کنم که خوب روی درسا مسلط نیستم تا سال بعدش صبرمیکنم

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
نه قانونش اینه که قبل از ثبت نام توی ازمون سراسری باید انصراف بدی  من دارم صبرمیکنم تا اون ترم ...

چی میخونی ؟ دوست داری چی قبول بشی؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
چی میخونی ؟ دوست داری چی قبول بشی؟

مامایی میخونم 

پزشکی یا دندون دوست دارم بیارم

مامایی میخونم  پزشکی یا دندون دوست دارم بیارم

ح

خب چرا الان انصراف نمیدی که وقت بیشتری برای خوندن داشته باشی

ح خب چرا الان انصراف نمیدی که وقت بیشتری برای خوندن داشته باشی

همین قصد رو داشتم ولی یه اتفافایی افتاد که باعث شد یه مدت زیادی رو تلف کنم و نتونم بخونم و یه حجم زیادی از تایمم رفت و تصمیم گرفتم بخونم ببینم چی میشه اگه تونستم خوب بخونم که انصراف میدم اگرم نتونستم انصراف نمیدم که کُرسیم از دست نره

همین قصد رو داشتم ولی یه اتفافایی افتاد که باعث شد یه مدت زیادی رو تلف کنم و نتونم بخونم و یه حجم زی ...

نظرت راجب مامایی چیه ؟

نظرت راجب مامایی چیه ؟

مامایی رشته ی خوبی نیست درآمد کمی داره و دیگه بازار کاری نداره تقریبا میشه گفت بازار کارش صفره همینا باعث میصه از رشته زده بشی و با علاقه نخونی

مامایی رشته ی خوبی نیست درآمد کمی داره و دیگه بازار کاری نداره تقریبا میشه گفت بازار کارش صفره همینا ...

اهوم قبول دارم             من میخوام کنکور انسانی شرکت کنم ولی فک نکنم بتونم تو این بازه هفت ماهه کتابارو از بر کنم   

به نظر شما  بخونم امسالو دانشگاه هم ثبت نام کنم بعد برای کنکور بعدی اماده باشم   

از ی طرفم میگم وقتم میره و اون وقت ممکنه اینم از دست بدم

اهوم قبول دارم             من میخوام کنکور انسانی شرکت کنم ولی فک نکنم ...

وای دختر چرا این فکرو میکنی؟؟؟ 

من نظام قدیم بودم الان دارم کتابای کاااملا جدید میخونم تازه یک هفتس شروع کردم و امیددارم که میارم رشت6 دلخواهمو

انسانی که آب خوردنه بشین بخون با انرژی زیاد هم هست وقتت 

وای دختر چرا این فکرو میکنی؟؟؟  من نظام قدیم بودم الان دارم کتابای کاااملا جدید میخونم تازه یک ...

شرایطم خیلی عجیب و غریبه     مامانمم باید عمل کنه     دوتا خواهر برادر کوچیک و فضول دارم 

منم دست تنهام  خیلی درگیرم

شرایطم خیلی عجیب و غریبه     مامانمم باید عمل کنه     دوتا خواهر برادر کوچی ...

امید و انرژیتو حفظ کن انشالله همه چیز درست میشه

امید و انرژیتو حفظ کن انشالله همه چیز درست میشه

یه سوال ازتون دارم 

من ارشد هوشبری بگیرم    میتونم برم تو دانشگاه کار کنم به عنوان استاد دانشگاه ؟

شنیدم ارشدش رو اوردن