2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون شبیه خودشونن؟😃

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 44 پست
پسراى من شکل منن جفتشون .خاله ى شوهرم بهش میگه اون همه عرق ریختی ىه درصد به تو نکشیدن 🤣(منظورش از ع ...

🤣 من چی بگم اون بارداری سخت و سر دخترم کشیدم.بچه م شد کپی عمه اش😐

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم نه شبیه منه نه باباش :( 

همسرم کمی سیاهه منم سفیدسفید نیستم .

بچم سفیده . 

بینیش شبیه همسرمه . دهنش شبیه پسرخالمه که 5سالشه.

سفیدیش کپی مامانمه . چشاش عین چشای خودم کشیده هستش ..   موندم حالا که بزرگ شه شبیه کی میشه . قدمن کوتاهه . اما قد پسرم بلنده 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ژن  همسرت قالب شده

کلا غالبه 😑 چقد امید داشتم سر دومی یکمم به من بره😅

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
بچه ها مثلا بری دکتر ک قرصی داروی بهم بده ژن منو ضعیف کنه یا صفر کنه ژن باباش رو قوی کنه داریم... چو ...

پیدا کردی تگم کن بدم شوهرم😃😄

اقا برید کنار همتون دختر من شبیه مادرشوهرمه😖🤣 ولی مادرشوهرم خوشکله😍

آخه چرا؟ 🤣 خدایا😅 باز شانس آوردم من پس

خوشگلی که به رنگ نیس درکل به نظرم بچه ها به ژن خوشگل تر میرن 😅 یعنی اینطوری به نظرم اومده با ت ...

نه اینطوری نیس من از شوهرم خیلی خشگلترم وخانواده من از خانواده اون خشگلترن ولی دخترم شبیه باباش و عمشه

نه اینطوری نیس من از شوهرم خیلی خشگلترم وخانواده من از خانواده اون خشگلترن ولی دخترم شبیه باباش و عم ...

میگن ژن سفید و چشم رنگی و موی بور مغلوبه.🙄

خیلی دوست داذم ببینم چه شکلیه  خیلیاااا

امضاتو خوندم یاد خوابی که دیدم افتادم

خواب دیدم رفتم دکتر وبهم گفت بارداری خیلی توی خوابگریه کردم باشوهرم رفتیم سونو یه بچه ی کامل دیدم که خیلی خیلی خوشگل بود پسرهم بود 

از یه طرف عین شما به این فکر میکردم که خدا چه هدیه ای رو ناخواسته بهم داده از یه طرفم نا امید گریه میکردم

خیلی جالبه انگار دقیقا شرایط شمارو خواب دیدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏