2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون شبیه خودشونن؟😃

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 44 پست

بچه ی من که ترکیبی شده از جفتمون 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باباش خوشگل تر بوده 😅

ما شطرنجیم.من سفید اون پررنگ ترین تناژ قهوه‌ای سوخته😂

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

پسرام کپ باباشونن و منم خ خوشحالم ولی دوس دارم دخترم مث من باشه

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

پسرمن کاملا مخلوطی از شوهرم وداداشمه🤐😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منو خالم ک انگار سیبیم از وسط دو نصفمدن کردن

ببیشتر جاها مارو باهم اشتباهی میگیرن

حالا جالبه پسر خالم هم کپ خودمه 

بهش میگن ورژن ۲ ستاره😂😂

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بچه ها مثلا بری دکتر ک قرصی داروی بهم بده ژن منو ضعیف کنه یا صفر کنه ژن باباش رو قوی کنه داریم... چون من دوست ندارم بچم شبیه به خودم شه...اصلا ترس اینو دارم بچم شبیه خودم شه نمیزارم باردار شم

میگن پسر شبیه مامانش میشه.دومی هم فکر کنم باز مثل خودته😄😍

خیلی دوست داذم ببینم چه شکلیه 

خیلیاااا

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
پسرمن کاملا مخلوطی از شوهرم وداداشمه🤐😂

داداش من سفید و بوره شوهرم تیره و تا دلت بخواد مشکی.از مخلوط کردنشون چی در بیاد 😂🤣

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃