2777
2789
عنوان

دارم پستونک بچمو ترک میدمش 😭😭

508 بازدید | 57 پست

الهی بمیرم براش ، چقدر پستونکشو میخواست .برامن دعا کنید ک بتونم ترکش بدم .وزنش از بس پایینه میخوام ترک بدم ک بیشتر شیر بخوره .۹ ماهشه.چقدر مادر بودن سخته وقتی بچت گریه میکنه 😭😭😭😭توروخدا دعا کنید بتونم دوروزه ترکش بدم 

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم از اولش به بچه اش پسونک نداد منم همین کارو میکنم 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

نی نی من نمیگیره به زور میکنم دهنش وقت خواب چون راحت تر میخوابه دوتا مک میزنه تف میکنه😐سه ماهشه

انشالله راحت ترک میکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نکننننن اینکارووووووو

چرا ترکش بدی . چرا واقعااااا؟؟؟؟

بچه گناه داره . خودت گناه داری . چرا میخوای ترگش بدی. باور کن هیچیش نمیشه. بچه ی من تا دوسالگی پستونک داشت. هی گفتن دندونش فلا دندونش فلان هیج طوریش نشد .

انشاالله عزیزم

حالا پسری من پستونک اصلا نمیگیره هرچی میدم عوق میزنه عوضش شست میخوره😍😂

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
انشاالله عزیزم حالا پسری من پستونک اصلا نمیگیره هرچی میدم عوق میزنه عوضش شست میخوره😍😂

نذار .ترک شصت خیلی سخته‌توفامیل دیدم ک میگم

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
نی نی من نمیگیره به زور میکنم دهنش وقت خواب چون راحت تر میخوابه دوتا مک میزنه تف میکنه😐سه ماهشه ان ...

عزیزم نی نی ۳ ماهه چقد عکس العمل داره؟ میخندی براش یا شکلک در بیاری چیکار میکنه یا صداش کنی