2777
2789
عنوان

فیلم عروسیمو نمیتونم نگاه کنم

3341 بازدید | 109 پست

بچه ها من خانواده ی خیلی مذهبی نیسم متوسط ینی خیلی راحتم نیسیم از لحاظ حجاب و اینا هم خونواده ی خودم هم همسرم چادر میپوشیم ولی خیلی زیادم مذهبی نیسیم،چند ماه پیش عروسیم بود من سه تا جاری دارم که فرهنگ زندگی خونوادشونم تقریبا مثه ماهستش خونوادهاشون روستا زندگی میکنن اینام که عروسی میکنن دو سه سال بعد میرن شهر نشین میشن..

خب

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

...

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

حالا تو عروسی من جلوی دوربین هر سه تاشون با لباس لختی موهای باز کلی رقصیدن با تاب و دامنه لختی،دوستان میدونم برا خیلیا عادی هسش این موضوع ولی برای خونواده های مثه ما و خانواده ی شوهرم که کلا اینجور نیسیم عادی نیس

خودت که اشکال نداره ببین شوهرت نبینه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

شوهرم بهم گفت فیلم زنونه رو بذار نگاه کنیم چون دوتایی کلی رقصیده بودیم من همین که گذاشتم دیدم جاریام سه تاشون با لباس لختو افتضاح دارن میرقصن که شوهرم همین که دید پاشد فلش دراورد 

حالا تو عروسی من جلوی دوربین هر سه تاشون با لباس لختی موهای باز کلی رقصیدن با تاب و دامنه لختی،دوستا ...

اونا رو بگو از فیلم کات کنه 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘