2777
2789

سلام خانومای عزیز ..من دوتا دختر ۵ و ۶ساله دارم دختر سومیم هم تو راهه ....من از الان کلی رویاپردازی کردم ..وای فکرشو بکنید ۳تا دختر داشته باشی همدم مادر و پدر ..یکی اشپزی کنه یکیش خونه رو تمیز کنه یکیش خرید کنه ...تصورشم برام باور نکردنیه ..برام دعا کنید دختر گلم سالم و صالح بدنیا بیاد ...دخترام و همسرم دیکه طاقت ندارن ...کی اسفند میشه؟ 🤪🤪🤪

اونایی که ۳تا دختر دارین بیایین بگین چجوریه ..دختراتون باهم رفیق و صمیمی هستن ..این دوتای من که خیلی صمیمی و مهربون و حرف گوش کن هستن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم تیکر من ۳ماهه عوض نمیشه اگه رنگ تیکر پرسیدید جهت اطلاع هربلایی سرش اوردم عوض نشد که نشد ...اینم بگم ابی و صورتی نداریم باید به پسرامون یاد بدیم صورتی هم بپوشن دخترا هم ابی باید بپوشن ..اینطکری دختر و پسر ا اسن رنگها زده نمیشن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

من یه دونه پسر دارم همینجوری اومدم ببینم اینجا چه خبره

به شما تبریک میگم

پیشنهاد میکنم دختراتون رو با تصویر پخت و پز و بشور بساب بزرگ نکنید

همین

خدافظ   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ماشالاعزیزم خداحفظشون کنه

خیلی ممنون گلم ..😍😍

من ندارم اما میخوام 😝

فعلا یه دونس

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اینم بگم تیکر من ۳ماهه عوض نمیشه اگه رنگ تیکر پرسیدید جهت اطلاع هربلایی سرش اوردم عوض نشد که نشد ... ...

وااای خوش بحالت مبارکت باشه

برامنم دعا کن  این روزارو ببینم

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

ای جون😍 خدا حفظشون کنه برات😍 انشاالله خدا هم به من 2قلو دختر بده 😊🙏

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
خیلی خوشبختی مخصوثن وقتی که بزرگ شدن دورت شلوغه ..هیچ وقت افسردگی نمیگیری

اره خیلی ۲ روز پیش که جنسیت فهمیدیم ...کلی گریه کردم خدا منو چقد دوست داره که بهم ۳تا از نعمت هاش داده ....خدایا شکرت

فامیل ما متولد ۷۲ هست سه تا دختر ۷ و ۵ و ۲ ساله داره ـ وای ماشاالله مثل عروسکن . یک شکل هم میپوشونه  عالی 🌸🌸🌸 من که همش میرم به پیج اینستاش سر میزنم ببینم فرشته هاش چیکار میکنن 😍😍😍 کل فامیل عاشقشونن

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️