2777
2789
چرا اخه؟

بابام اجازه نداد

گفت سنتون کمه

منم لج کردم اعتصاب غذا و خودکشی و اینا... محمد جوادم هرروز در خونه ی ما بود و از بابام کتک میخورد

تو همین گیر و دار پسرعمم چندین بار اومد خواستگاریم . فردای همون روز جلسه ی خواستگاری رو برگزار کرد و یک ماهه عروسم کرد.الان عروس عمم هستم...

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

19 سالم بود... دوتامون دانشجو دانشگاه علوم پزشکی شیراز بودیم من تغذیه میخوندم اون پزشکی... بهم رسیدی ...

سلام عزیزم میتونم ازتون مشورت بگیرم در رابطه با تخصصتون؟؟ البته با اجازه استارتر😇

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

19 ساله اونم فک کنم یکی دوسالی ازم بزرگتر بود بعد از 4 الی 5 سال اصرار اون من عاشقش شدم اما اون دیگه خسته شد از جواب نه های من رفت ازدواج کرد!جالبه حالا دوستشم داشتم اینقد رنه گفته بودم نمیتونستم اره بگم البته شرایط ازدواجم نداشتم اونم خیلی خانواده فشار اورد رفت ازدواج کرد طلاق گرفت!نمیشه گفت بی حسم میبینمش خودم باعث بدبختیش میدونم خیبلی نسبت بهم خوب بود ولی من دریغ از یه نمه احساس!

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
اره همه ما اینطوریم به ادمای اشتباه علاقه پیدا میکنیم

اهوم من فقط یکبار این موضوع واسم پیش اومد اونم چون شاید اطرافیانم تلقین کردن به هرحال حتی اگه واقعا عاشقشم بوده باشم الان روزی صد بار با مقایسه ی همسرم و اون که البته اصلا قابل مقایسه نیستن خدارو شکر می‌کنم 

از شکموهای سایت هستم  
بفرمایید عزیزم

من بدنم خیلی ضعیفه..لاغرم هستم..ی بچه یساله دارم ک شیرهم میدم؟میخوام ببینم باید چکارکنم تا بدنم قوی شه و انقدر ضعف نکنم و مریض نشم

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤