2777
2789

16 سالم بود

اسمش محمد جواد بود

اون 18 سالش بود

انتخاب خودم بود ...از لحاظ قیافه و پول و اخلاق عالی بود

نذاشتن ب هم برسیم الانم اون آمریکاست با زنش کیف میکنه

منم تو خونه با شوهرم هرروز دعوا

زندگی همین لحظه هاییه که به سختی دارن میگذرن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۳ سالم بود

عاشق پسر همسایمون که اسمش سعید بود شده بودم

خوشحالم که بهش نرسیدم چون با یکی از دخترای دبیرستانمون نامزد کرد بعد چون اخلاق نداشت دختره ازش جدا شد بعد پسره رفت دوباره نامزد کرد و ازدواج کرد با یه بچه دوباره زنش گذاشت رفت،همسایه ها میگفتن کلا خانوادگی مشکل دارن

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

اولیش پسرخالم بود ک خیلییی دوسش داشتم ولی نمیدونستم اونم دوستم داره خلاصه یجوری شد ک من فک کردم اون ازمن متنفره اونم همینو راجب من فک کرده بود بعدش ک ازدواج کردم فهمیدم چقد دوستم داشته الانم مجرده ۳۶سالشه😔

دومیشم یه پسره بود سمنانی ک دوسال باهم بودیم سومیشم یه پسره توشهرخودمون بود .

دیگه ب چهارمی ترسید شوهر کردم😂😂😂😂

کاربری پنجممه ک درست کردم. نی نی یاااار ۵ بامن مشکل داری عااایااا.؟؟؟؟😑

من تا قبل ازدواج عاشق نشدم بعدشم چندسال بعدش تازه فهمیدم عاشقش شدم 

یه بارم البته قبل ازدواج یه حسی داشتم به یه نفر دیگه که خودم معتقدم عشق نبود یه هیجان بود و به این خوشحالم که نرسیدم خیلی خوشحال 

از شکموهای سایت هستم  
۱۴ سالم بود آشنا بود تا خواستگاری ام پیش رفتیم ولی همه چی بهم خورد نرسیدم ممکنه بعد ها برسم ولی ...

اوووم بهتره منم دوسش داشتم ولی میدونستم که وقتی باهاش ازدواج کنم خوشبخت نمیسم کلا خانوادم هم راضی نمیشدن

اوووم بهتره منم دوسش داشتم ولی میدونستم که وقتی باهاش ازدواج کنم خوشبخت نمیسم کلا خانوادم هم راضی نم ...

پس تکلیف احساسم بهش چی میشه؟

باید با خودم تو گور دفنش کنم

خیلی غمگینه 

دلم براش پر می‌کشه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

فک نکنم شدع باشم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/