2777
2789
من بدنم خیلی ضعیفه..لاغرم هستم..ی بچه یساله دارم ک شیرهم میدم؟میخوام ببینم باید چکارکنم تا بدنم قوی ...

اشتهاتون چقدره؟ مولتی ویتامین مصرف میکنین یا نه؟

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
اشتهاتون چقدره؟ مولتی ویتامین مصرف میکنین یا نه؟

اشتهام متوسطه..غذای مقوی هم زیاد میخورم..بله مولتی ویتامین و آهن مصرف میکنم اکثرا

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتهام متوسطه..غذای مقوی هم زیاد میخورم..بله مولتی ویتامین و آهن مصرف میکنم اکثرا

عزیزم آب زیاد بنوشید، بعد از اینکه شیر دادین هم یه لیوان آب ولرم بنوشید. عصرا یه پیمانه سرلاک حل کنید تو شیر کم چرب و میل کنید

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@
عزیزم آب زیاد بنوشید، بعد از اینکه شیر دادین هم یه لیوان آب ولرم بنوشید. عصرا یه پیمانه سرلاک حل کنی ...

ممنونم..سرلاک چی؟؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤