2777
2789
عنوان

خانوما برای اشتهاي بچه راهی بلدین تو رو خدا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
خوب چی‌ بهش دادی؟دکتر چی گفت؟

دکتر براش آزمایش نوشت و خداروشکر همه چیز نرمال بود. فقط زینک سولفات داد و قطره ویتامین دی که شکر خدا زینک تاثیر خیلی خوبی داشت اشتهاشو باز کرد و وزنش رو از حالت استپ در آورد. میخوای شمام امتحان کن ضرر نداره

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

بیخیال باشی درست میشه.۴ سال خودمو کشتم نخورد.چندماهه زدم به بیخیالی افتاده به غذا خوردن.یه کیلو هم اضافه کرده

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته اینطور. حالا پسرم تو خوردن غذا مشکل داره ولی هرچی تنقلات بدی میخوره🙄 منم نمیدم تا گرسنه ب ...

تنقلات رو بعداز غذا بهش بده.دختر من ک خوراکی میخواد میگم اول غذاتو میخوری بعد خوراکی.الانم خودش می‌دونه تا غذاشو نخوره خوراکی نمی‌دم بهش.سه سال ده ماهشه.

بیخیال باشی درست میشه.۴ سال خودمو کشتم نخورد.چندماهه زدم به بیخیالی افتاده به غذا خوردن.یه کیلو هم ا ...

دقیقا همینطوره😕🤣

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

دقیقا همینطوره😕🤣

خیلی سخته ولی محکم باش و خودتو بزن به بیخیالی.کم کم خودش ترغیب میشه به غذا خوردن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خیلی سخته ولی محکم باش و خودتو بزن به بیخیالی.کم کم خودش ترغیب میشه به غذا خوردن.

ان شاء الله همه بچه ها سر راه بیان 🤗

ان شاء الله همه بچه ها سر راه بیان 🤗

آااااامییییییییین یا رب العالمییییییین🖐🖑

آااااامییییییییین یا رب العالمییییییین🖐🖑

ی سوال دختر چهار ساله قدش باید چند باشه.....طبق خانه بهداشت نمیخام اونا همیشه میگن خوبه

طبق جامعه میخام بدونم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
ی سوال دختر چهار ساله قدش باید چند باشه.....طبق خانه بهداشت نمیخام اونا همیشه میگن خوبه طبق جامع ...

نمیدونم🤔فکر کنم ۱۰۰ تا ۱۰۵ خوب باشه🤔