2777
2789
عنوان

کیا بچه ۱۲ تا ۱۸ ماه دارن بیان ؟

95 بازدید | 13 پست

سلام سلام بچه ها بیاید بگید چیکار میکنید از صبح تا شب باهاشون چه بازی هایی میکنید غذا چیا میخورن یه تبادل نظر کنیم

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

سلام اول قد و وزن بچت و بگو لطفا

یدونه برادرم ظهر تاسوعا آسمانی شد قربونش برم من موندم تک و تنها با پدرو مادرم که کمرشون شکست داداش عزیزم دو ماه بود دومادشده بودی برای عروسیت کلی برنامه داشتم دای دایی بچه هام کجایی پس ،چع بی خبر رفتی، خونه بدون تو جهنمه  ،برای شادی روح داداشم صلوات بفرستین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا پسر من یه سالشه هیچی نمیخوره خیلی بد غذاست خیلی خسته شدم 

یدونه برادرم ظهر تاسوعا آسمانی شد قربونش برم من موندم تک و تنها با پدرو مادرم که کمرشون شکست داداش عزیزم دو ماه بود دومادشده بودی برای عروسیت کلی برنامه داشتم دای دایی بچه هام کجایی پس ،چع بی خبر رفتی، خونه بدون تو جهنمه  ،برای شادی روح داداشم صلوات بفرستین.
تو این کرونا بزرگترین ضربه رو بچه ها خوردن بیچاره ها پوسیدن تو خونه 

آره به خدا البته که من خودم واقعا دیگه دارم دیوونه میشم جنون گرفتم از خونه موندن

سلام اول قد و وزن بچت و بگو لطفا

سلام من پسرم الان ۱۵ ماهشه یکسالگیش واسه واکسن بردم قد و وزن الانشو نمیدونم اما اون موقع ۷۷ قدش بود ۹۵۰۰ وزن که گفتن کمه وزنش چون تولدش ۳۷۰۰بود 

به خدا پسر من یه سالشه هیچی نمیخوره خیلی بد غذاست خیلی خسته شدم 

آخی ببین یه دوره داره این بدغذایی یه وقت برای دندون درآوردنه یا چون خیلی گیر میدی غذا بخوره عادت بده یه چیزایی رو خودش برداره بخوره یه کم خودت آروم و بی توجه باش درست میشه

آره به خدا البته که من خودم واقعا دیگه دارم دیوونه میشم جنون گرفتم از خونه موندن

منکه پسرم دیروز گوشی خودمو شوهرمو از طبقه پنجم پرت کرد بیرون.یکهفته پیشم تلوزیونمونو شکست .روزی هم چنتا ظرف میشکنه فکرکنم اگه کرونا چندماه دیگه ادامه پیدا کنه ما ورشکست بشیم با این بچه .اینقد حوصلش سرمیره گیرداده به وسایل خونه

منکه پسرم دیروز گوشی خودمو شوهرمو از طبقه پنجم پرت کرد بیرون.یکهفته پیشم تلوزیونمونو شکست .روزی هم چ ...

ما میز تلویزیون کلا جمع کردیم تلویزیون زدیم به دیوار هیچ ظرفی هم دم دستش نیست یه کابینت گذاشتم ظرف و سبدای پلاستیکی اونو باز میکنم میذارم باهاشون بازی کنه گوشی هم انقدر گفتیم نه نباید دست بزنی برمیداره میاره میده بهمون عادی شده براش انگار دیگه ولی مردم از خنده از دست پسرت جیگرشو خداحفظش کنه🤣🤣🤣

ما میز تلویزیون کلا جمع کردیم تلویزیون زدیم به دیوار هیچ ظرفی هم دم دستش نیست یه کابینت گذاشتم ظرف و ...

ماهم تلوزیونمونو زدیم دیوار دستش نمیرسه نمیدونم چطوری شکونده.من آشپزخونم خیلی کوچیکه جای دیگه نیست که ظرفارو بذارم کابینتام کمه خیلی.خیلی شیطونه کچلمون کرده هفته ای ۵-۶بار میشینم گریه میکنم از دست شیطونیاش

من چند وقت یبار براش اسباب بازی جدید میخرم ..ماشین کنترلی خیلی دوس داره و براش جذابه...تاب سواری هم دوس داره...۲تا قابلمه یا لیوان برمیداره اب میریزه توش و تو یکی دیگه خالی می کنه..اکثر اوقات با گوشی ور میره..با خودکار رو کاغذ میکشه..کشو لباساشو خالی می کنه..تو کمد رخت خواب میره میشینه..اب بازی تو سینک و حموم ..کفش جق جقه ای پاش میکنم خوشش میاد..یوقتایی پشت بوم میبرمش..باطری کنترلو هی در میاره...بیرونم تو هفته ی روز خونه بابام ی روز خونه پدرشوهر..جمعه هم پارک..

خدا یعنی آرامش
من چند وقت یبار براش اسباب بازی جدید میخرم ..ماشین کنترلی خیلی دوس داره و براش جذابه...تاب سواری هم ...

ای جانم عزیزم مرسی از توضیحاتت