2777
2789

من هر وقت برم فقط در حد همون احوالپرسی و اینا بعدش حرف کم میارم مجبوریم بشینیم نگا هم کنیم 😅 با اینکه خونه‌شون دوره و دور به دور میریم

بیاید بگید شما چی میگید تا منم بگم

از شکموهای سایت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کم میارم ولی مثلا نگا فیلم میکنه سوال میپرسم که فیلم چطوره چجوریه چیه اونم حرف میزنه که اونجوری اونجوری

سلام من خواهر 10 ساله ام رو یک سال پیش از دست دادم و یک ماه پیش پدر و مادرم رو در یک روز به علت کرونا از دست دادم 40سالشون بود و خیلی برام سخت میگذره...لطفا اگه امضامو میخونید براشون فاتحه بخونین  

اونا باید حرف باز کنن با پسرشونم حرف نمیزنن؟!ز گرونی از کارهای روزمره از فلان خبر فلان هنر جدید از کرونا حرف ک زیاده ما تازگیا چون شب طولانیه بازی میاریم باهم بازی میکنیم

فوتبال دستی پاسور برج هیجان شطرنج یمدتم زده بودیم تو کار پانتومیم خیلی خوش میگذره

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  

مادر شوهرم خوش صحبته،، معمولا خیلی حرف میزنه و منم تایید میکنم.

به من باشه بجز سلام و احوالپرسی حرف دیگه ای بلد نیستم.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
منم مثل تو البته مادرشوهرم اسگوله کلا با من گرم نمیگیره بدش میاد از من🙁🤤😁

مادرشوهر من بنده خدا هی میخواد گرم بگیره ها ولی اونم انگار حرف نداره منم سربسته جواب میدم یجور نمیگم که حرف حرف بیاره😅

از شکموهای سایت هستم  
اونا باید حرف باز کنن با پسرشونم حرف نمیزنن؟!ز گرونی از کارهای روزمره از فلان خبر فلان هنر جدید از ک ...

با پسر شونم نه خیلی در حد همون از کار چه خبر و اینا اونم جواب میده میره دیگه

از شکموهای سایت هستم