2777
2789
عنوان

خارش شدید در نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 39 پست
عزیزم حساسیت ب پروتیین گاوی داره ببر دکتر شربت میده که خارشش از بین بره  و دیگه اصلا چیزایی ک ...

نمیدم دورت بگردم.خودمم نمیخورم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنی با شیرخشک یا آب یا شیر خودت بدوش و بده نه شیر گاو

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

فقط شیر گاو نیست

باید گوشت گاو،شیر گاو،کره،کشک،دوغ،پنیر

همه چیزایی که توش شیر خشک داره

مثل شکلات،بیسکوییت و..

رو نخوری وبهش ندی

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
مراکز استانها بسته ست.شهر خودم دوبار بردم

بیمارستانها دکتر اطفال دارند معمولا

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

[QUOTE=163087915]فرنی درست کردی با شیرخشک که برای الرژی هست درست کن اسمشو یادم نسست از داروخانه بپرس بادوم .. نریزی ...[/QUOTE

تو غذاهاش اصلا شیرنمیریزم.حتی پوره رو با روغن زیتون درست میکنم.بعدشم از دو ماهگی خارشش شروع شد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
هفته ای حداقل دوبار میبرمش.شامپوشم عوض کردم.روغن و لوسیونم عوض کردم

نمیدونم .دوباره ببرش دکتر .

پماد هیدرودرم نمیدونم جای که هستی گیر میاد یا نه 

اگه گیر اوردی بزن بهش خوب میشه.اخه برای التهاب و حساسیت هم خوبه

آخه به بچه ۷ ماهه !!!!! طفلک یکاری کن براش 😞

شیرخالی ندادم ک.یک چارم لیوان شیر با سه چهارم آب قاطی کردم ریختم تو فرنیش

فرنی با شیرخشک یا آب یا شیر خودت بدوش و بده نه شیر گاو

با آب درست میکنم.اما خارشش همچنان ادامه داره

بعضی بچه ها به بادوم هم حساسیت نشون میدن بعضی ها هم به هویج

قیقا

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
فقط شیر گاو نیست باید گوشت گاو،شیر گاو،کره،کشک،دوغ،پنیر همه چیزایی که توش شیر خشک داره مثل شکلات، ...

نمیخورم گلم.حتی بادوم زمینی و ادویه هم نمیخورم.کیک و شیرینی و... نمیخورم

5ماهگی بردمش پیش دو تا دکتر گفتن طبیعیه.اونموقع غذا نمیخورد.اخه الان ن خودش شیر گاو میخوره نه من.ب چ ...

عزیزم ممکنه به گندم حساسیت داشته باشه یعنی نون ک شما میخورید 

یکی از آشناها ما بچش ب گندم حساسیت داشت 

یدفعه نون خورده بود بچه داغون شده بود 

ببرش ازش آزمایش آلرژی بگیرن تا بفهمید  ب چی حساسه 

اینجور ادامه بدید معدش داغون میشه دور از جون و در آینده مستعده آسم میشه