2777
2789
عنوان

خانما نماز خون بیاین

247 بازدید | 40 پست

میخواستم تو اون تاپیک بپرسم تعطیل شد 

یه مدتیه نماز صبح نمی خونم از خودم بدم میاد اما انگار زور شیطون بیشتره خانما چیکار کنم نماز صبح بخونم  قبلنا یه روز اگه قضا میشد تا شب اعصابم خورد بود 

همیشه از هم چین روزی میترسیدم که نمازم قضا بشه ولی عین خیالم نباشه 😥😥😥😥

چیکار کنم راه حل بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادصبا رو بنصب 

صدای اذان رو تو تنظیمات زیاد کن

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

شب زود بخواب که صبح زود بیدار شی

من اولاش که میخواستم عادت کنم ایه ی اخر سوره ی کهف و میخوندم ناخوداگاه همون حدود اذان صبح بیدار میشدم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

یه حدیثی تو دبیرستان خونده بودم که اگه کسی نمازش قضا بشه  و اون روز  ناراحت نباشه از این که نمازش قضا بشه از ما نیست  

هم چین حدیثی بود دقیق نمی دونم همیشه میترسیدم  اینجوری بشه   حالا اتفاق افتا چیکار کنم 

ساعتتو کوک کن رو تایم اذان صبح 

چن روز ک بیدار شی دیگه عادتت میشه ناخودآگاه دیگه بیدار میشی بدون زنگ هم 

بعد دیگه وقتی بیدار شی میخونی چون عذاب وجدان میگیری نخونی 

اگر یه روز خواب موندی به جاش خودتو تنبیه کن پنج تا نماز قضا بخون یا صدقه بده یا هزار تا صلوات بفرست یا یه جز قرآن بخون هرکدوم که برات سخت تره اینجوری یه بار تنبیه شی دفعه بعد میخونی😄😄😄😄

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲