2777
2789
عنوان

خانما نماز خون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 40 پست

معلم ما میگفت گناهانی که انجام میدیم باعث این میشه 

میگف خودمون نماز رو سرسری میگیریم ولی آداب داره ارزش داره 

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم قبول باشه التماس دعا

منم مثل تو 

ساعتو کوک کردم موقع اذان که صدای اذانو شنیدم نتونم بخابم و به این فکر میکنم اگر بخوابم شیطون خوشحال میشه و خدا ناراحت.دیگه نمیتونم بخوابم

البته بعضی وقتا انقدر غرق خوابم اصلا متوجه ی هشدار نمیشم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

شب زودتر بخواب و نماز های دیگت سر وقت باشه ....

قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَن كَانَ يَرْجُو لِقَاء رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا

روایتی است از امام صادق كه آن امام بزرگوار میفرماید:"ما من احد یقرء الکهف عند النوم الا یتیقفا فی الساعة التی یریدها؛ هیچ کس نیست که در هنگام خوابیدن، آخر سورة کهف را بخواند؛ مگر آن که در همان ساعتی که میخواهد، بیدار شود..)

ساعت کوک کن شبا هم زود بخواب ....من بعضی وقتا تو خواب دسشویی دارم پا میشم می بینم نیم ساعت دیگه اذانه نمی رم میگم ک برا اذان زود بیدار بشم آخر شب زیاد آب می خورم 😀مسخرم نکنید این تکنیکمه

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏

میشه تو نمازت برام دعا کنی؟ من دعا میکنم به موقع بیدار بشی. تو  اگه هربار یاد من افتادی دعا کن  حاجتم براورده بشه. موفق بشم تو این راه😭😔

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

شبا گوشی روبزار کنار .

تادیروقت بیدار نمون.

ازبقیه بخواه بیدارت کنن.

زنگ موبایل.یه برنامه ای هست که تاکارایی که میگی انجام ندی قطع نمیشه مثلا یه فرمول ریاضی روبایدحل کنی اینجوری تابخوای اینودرستش کنی خواب ازسرت میپره.

یه آیه ازقران هم هست که  شبا قبل ازخواب برای بیدارشدن خوندنش خوبه

الان آدرس دقیقش روبهت میگم

چهار پنج تا ساعت کوک کن با فاصله ده دقیقه،شبا دیر نخواب اگر خواب میمونی ، آیه آخر سوره کهف برای خواب نموندن رو زیاد بخون و به این فکر کن که حدیث داریم از ائمه اطهار ع که اگر نماز صبحت قضا بشه با هیچی نمیتونی جبرانش کنی...التماس دعا

میشه تو نمازت برام دعا کنی؟ من دعا میکنم به موقع بیدار بشی. تو  اگه هربار یاد من افتادی دعا کن ...

حتما عزیزم دعا کن  خیلی وقتا اینقدر گریه میکنم از خدا میخوام  اما نگار فقط چند روز اعتبار داره