2777
2789

حالم خیلی بده یه مشکل بزرگ دارم نگید چی 

چه دعایی بخونم چیکار کنم آروم بشم 

ترو خدا اگ میشه برام دعا کنید 

خیلی به دعاتون احتیاج دارم 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
برات صلوات فرستادم که مشکلت حل بشه

ممنونم ❤️

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دارم برای سلامتی همه کرونایی ها صلوات میفرستم شمارو هم اگر خدا قبول کنه دعا میکنم ان شالله دلت شاد بشه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

صلوات بفرس ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تا

هر چقد میتونی هدیه به ام البنین من دیشب کردم و گفتم ففط تکلیفم مشخص شه و شدددد

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

عزیزم نماز حاجات بخون خیلیی خوبه قطعن به حاجتت میرسی 

من دوروز خوندم پدر بزرگم حالش خیلیی بد بود 

فکر میکنم همین نماز به لطف خدا پدر بزرگم شفا پیدا کرد از مرگ برگشت روز بروزم داره حالش بهتر میشه ماشالله 

یه ارامشش خیلیییی خاصی میده بهت😍♥️

من الان دارم برای سلامتی همه کرونایی ها صلوات میفرستم شمارو هم اگر خدا قبول کنه دعا میکنم ان شالله د ...

🌷🌷🌷

صلوات بفرس ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تا هر چقد میتونی هدیه به ام البنین من دیشب کردم و گفتم ففط تکلیفم مشخص شه و ...

انشالله منم بین زمین هوام 

واسه پدر بزرگ منم دعا کن خوب شه♥️🙏

انشالله زود خوب بشه براش حمد شفا میخونم

انشالله منم بین زمین هوام 

مسئله رابطه و عشقیه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
مسئله رابطه و عشقیه؟

تقریبا شوهرم... 

تقریبا شوهرم... 

اهان ایشالا حل میشه ولی اگه دست خودته با پیام زنگ میتونی خودتو از بلاتکلیفی در بیاری بکن چون هر چی بشه بهتر از سردرگمیه