2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صنایع غذایی

نرسیدم چون خونوادم نذاشتن .الان مهندس کامپیوترم با این که به شدت ازش متنفرم تا مقطع کارشناسی خوندم و تمام تلاشمو هم کردم و رتبه ممتاز هم شدم و بیکارم

خواهشم از پدر و مادرا اینه که لطفا استعداد بچتونو بخاطر خودخواهی حروم نکنین.

نمیدونم قسمت بود یا حکمت...😔

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏

من از بچگی دوس داشتم پزشکی بخونم تو مدرسه به رشته مترجمی علاقه مند شدم مترجمی قبول شدم ولی وقتی وارد رشته شدم فهمیدن اصلا ب روحیات من نمیخوره ایشااالله قرار برا ارشد ی رشته دیگه بخونم😍

با ۲۳ سال سن کی هفت سال عمومیت تموم شد که حالا داری واسه تخصص میخونی😐داستان قانون جذبه؟

نه عزیزم من نگفتم که ۷ سال عمومیم تموم شده من الان دانشجوی استاژر هستم یعنی به عنوان کارآموز زیردست متخصص ها کار میکنم و روی پایان نامه ام کار میکنم که اگه خدا بخواد و قبول بشم تخصص بخونم

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
رتبه ات چند شد؟چه دانشگاهی هستی؟

رتبم چهار رقمی شد دانشگاهم خوبه

ببخشید گلم نمیتونم بگم چون آشنا تو سایت هست😊

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)

[QUOTE=163025948]صنایع غذایی نرسیدم چون خونوادم نذاشتن .الان مهندس کامپیوترم با این که به شدت ازش متنفرم تا مقطع کار ...[/QUOTE

خیلی مهمه انتخاب رشته.اگر غلط انتخاب شه یک عمر حسرت میخوری

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....