2777
2789
عنوان

دلایل اخراج از کار

250 بازدید | 13 پست

چند روز کار می کننم کار بادقت انجام میدهم ترس از اخراج دارم می خواهم کارفرما فکر نیرو خوبی وکاری داره چطور ثابت بکنم هم خسته نشوم هم کار بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صاحب شغلی هستم ک کارفرما ندارم و برای خودم کارمیکنم خداروشکر درامد خوبی هم دارم

😊

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 
ببخشید اسی خانوما میخوام پیتزا درست کنم خمیر پیتزا ندارم با ارد معمولی خودم میتونم درست کنم؟

به اخراج فکر نکن      حواستوجمع کارتون باشه  و دقت کن کاررو به نحو احسن انجام بدی    سرک هم نکش کی چکار میکنه    ان شاالله ماندگاری 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
ببخشید اسی خانوما میخوام پیتزا درست کنم خمیر پیتزا ندارم با ارد معمولی خودم میتونم درست کنم؟

آرد و خمیرمایه و روغن و آب رو باهاش میشه خمیر درست کرد ولی اگه نون باگتم داری میتونی بازش کنی و با وردنه کاملا پهنش کنی و به عنوان خمیر پیتزا استفاده کنی خیلی خوب میشه اینم

خب خوشبحالت ولی کار درستی بود گذاشتن این پست الان؟

اشتباهش کجاست؟! 

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 
خب یجوری پز دادی اونم زمانی که استارتر با همچین استرسی که داره تاپیک زده!

پز؟!! 

من الان پز دادم؟ 

چرا قضاوت نابجا میکنید عزیزم؟! 

من گفتم همچین شغلی دارم ک اگر استارتر نیازداشته باشه میتونم بهش معرفی کنم

خب پس من بد برداشت کردم، معذرت می‌خوام 🙏

🌹