شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 عنوان کمر درد بعددزایمان 25 بازدید | 5 پست کسی هست کمر درد بعد زایمان داشته باشه؟ چیکار میکنین؟ خوب شده؟نو بارداریم از ۵۸ کبلو رسیدم ۸۵ کیلو گودی کمرم گرفتم بعدزایمانم کمر دردای شدید گرفتم بنظورتون چیکار کنم؟ 1399/08/16 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 منم از۵۰رسیدم به ۷۴بعدزایمان شدم ۵۶منمنزدیک۳۰روز رایمان کردمکمردردشدیددارم {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 منم از۵۰رسیدم به ۷۴ بعدزایمان شدم ۵۶ منمنزدیک۳۰روز رایمان کردم کمردردشدیددارم بعد ۱۰ ماه هنوز خوب نشده فک کنم اخر باید برم عکس بگیرم😔
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 بعد ۱۰ ماه هنوز خوب نشده فک کنم اخر باید برم عکس بگیرم😔 وقتی شیرمیدم یه دردبدی میگیره سزارین شدم بدتراونم بی حسیشکمم بی حس هنوز {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
شله مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1837 وقتی شیرمیدم یه دردبدی میگیره سزارین شدم بدتراونم بی حسی شکمم بی حس هنوز اره منم شیر میدم بدتر میشه بزرگتر ک میشن شیر ک میخورن وزنشونو رو ادم میندازن کمر درد بیشتر میشه حالا خداکنه مهره های کمرم چیزی نشده باشه
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 اره منم شیر میدم بدتر میشه بزرگتر ک میشن شیر ک میخورن وزنشونو رو ادم میندازن کمر درد بیشتر میشه حالا ... ازدیشبم بدنم کهیرزده نمیدونم چکارکنم {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین