2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست لطفا بیاین

132 بازدید | 22 پست

ما بخاطر شغل همسرم یه شهر دور از خانواده ها زندگی میکنیم ولی هر ماه چند روز میریم به خانواده ها سر میزنیم، شوهرم خیلی به خانوادش وابسته هست وقتی میریم انتظار داره بیشتر خونه مامانش اینا باشیم (تو خونشون مامان و بابا و سه تا خواهرش هستن) من چون تو یه خانواده کم جمعیت بزرگ شدم اونجا اصلا احساس آرامش و راحتی ندارم، از طرفی بار آخر که اونجا بودیم شوهرم سر یه مسئله بیخود جلو خانوادش باهام دعوا کرد و سرم داد زد که برا من خیلی سنگین بود رفتارش مدام به کارش فکر میکنم و غصه میخورم

حالا من باردارم و دکتر گفته سه ماه اول نباید مسافرت برم منم همینو کردم بهونه که نریم شهرمون، ولی یک هفته دیگه سه ماهم تموم میشه و شوهرم میگه می‌خوام مرخصی بگیرم بیست روز بریم اونجا بمونیم

من از روزی که اینو گفته استرس گرفتم هم بخاطر رفتارای بدی که جلو خانوادش باهام داره هم بخاطر اینکه اونجا راحت نیستم، نمی‌دونم اگه پیشنهاد بدم من برم خونمون اونم دوست داشت بیاد دوست نداشت بره خونشون راهکار درستیه یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو باردارم نمیتونم زیاد بشینم نمیتونم کاری کنم باید مدام درازکش باشم خونم مادرم راحتترم.توام بمون وردل ننت😒

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سعی کن اروم باشی و به تصمیم همسرت احترام بذاری ولی بهش بگو بیست روز زیاده ده روزش کن بگو وقت دکتر داری نمیتونی چکاب ماهانه رو نری 

اگه بخوای باهاش بحث کنی بهترین دورانی رو ک داری میگذرونی رو خراب میکنی و خاطره تلخ واست میمونه

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

خب شما برو چند روز خونه پدرتون اونم چند روز خونه پدرش بعد دوباره برید پیش شوهرتون. الان پسرعمو شوهرم همینکار میکنه میان اینجا ۳ روز اول خودشو و خانمش خونه پدرشه بعد خانمشو میرسونه خونه مامانش اینا یه هفته اونجا میمونه شوهره هم میمونه خونه پدر خودش نزدیکا برگشتن دوباره عروسه چند روز خونه پدرشوهرش اینا میمونه اینجوری دو طرف راضین

مادر یه نی نی 👶
حب بگو ده روز اینجا و ده روز اونجا فکر اون ناراحتی هم نکن بعدم اگه بذارم باید ممنوعیت تردد هست

خدا کنه ممنوعیت رو برندارن، حاضرم دوری از خانوادمو تحمل کنم ولی نخوام خونه اونا بمونم

باور کن ده روز هم برام سخته اونجا بمونم چون نه خوابم دست خودمه نه تایم غذا خوردنم نه استراحت کردنم هیچیم دست خودم نیست قبلا شاید راحت تر خودمو باهاشون مچ میکردم ولی الان چون باردارم برام سخته، بعدم اون ده روز نمیاد خونه ما

چون بارداری بهونه بیار و بگو حالم بده و اونجا راحت نیستم چند روز اونجا بمون و برو خونه مامان خودت

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

سعی کن اروم باشی و به تصمیم همسرت احترام بذاری ولی بهش بگو بیست روز زیاده ده روزش کن بگو وقت دکتر دا ...

بهش گفتم بیست روز زیاده کمتر بمونیم مرخصیتو بذار من باردارم یدفه لازم میشه مرخصی بگیری ولی میگه می‌خوام یه مدت طولانی برم پیش خانوادم و از کار دور باشم😐😐

خدا کنه ممنوعیت رو برندارن، حاضرم دوری از خانوادمو تحمل کنم ولی نخوام خونه اونا بمونم باور کن ده رو ...

خب نیاد چه اشکال داره؟ شما به شوهرت وابسته ای؟ یا اون به شما؟

مادر یه نی نی 👶
بهش گفتم بیست روز زیاده کمتر بمونیم مرخصیتو بذار من باردارم یدفه لازم میشه مرخصی بگیری ولی میگه می‌خ ...

زیاد باهاش بحث نکن برو انشالله ک مشکلی پیش نمیاد عزیزم اونجام رفتی سعی کن باهاش بحث نکنی ک خدایی نکرده بخواد باهات دعوا کنه اروم باش میگذره اینروزا ب این فکرکن ک داری مامان میشی و خیلیا ارزوشون مادرشدن هست یکیش خودمن😘❤️🌹

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
خب نیاد چه اشکال داره؟ شما به شوهرت وابسته ای؟ یا اون به شما؟

نه من بهش وابسته نیستم، من تقریبا به هیچ کس وابسته نیستم ولی می‌دونم اگه خونه مامانم بمونم مدام شوهرم میخواد غر بزنه که تو منو دوست نداری منو تنها گذاشتی و از این حرفا😐😐

یعنی شوهرش خونه مادرخانمش نمیمونه؟

نه اصلا هر کی دلش میخواد خانواده خودشو ببینه شوهرش میاد در حد ناهار و شام و بیرون رفتن دوباره آخر شب میرسونتش خونه مامانش شوهره هم برمیگرده خونه پدرش.

مادر یه نی نی 👶