2777
2789

من از تابستون درسمو میخوندم ولی الان کم آوردن انگیزم صفره ساعت مطالعه امو بردم تا ۱۲ ساعت ولی الان سه روزه هیچی نخوندم،خیلیییی نا امیدم،همش اهمال کاری میکنم 

چیکار کنم؟تروخدا راهی دارین بگید

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا به این شرایط میرسن دوباره خودشونو پیدا میکننعادیه ولی دوباره برگشتن کار هر کسی نیست

میشه بگید چیکار کنم؟حالم خیلیی بده

همش استرس دارمم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

مشاور بگیر بهت فشار میارهبعدم حتی شده روزی چهارساعتم بخون اما ول نکنبعدم خودتو سرزنش نکن دوباره شروع ...

جا موندم از همه چی همش فک میکنم دیره و ازدست دادم

مشاورم خودم دلم نمیخواد بگیرم

فقط انگیزم برگرده همه چی اوکی میشع باز

اولش بگو پنج دقیقه فقط میخونم ولی وقتی شروع کنی دیگه نمیخوای بیخیال بشی.ببین من درست نخوندم و الان خ ...

قبلا من پارت هام دوساعتی بود ولی الان ی ربع میخونم ول میکنم همش هم استرس دارمم

جا موندم از همه چی همش فک میکنم دیره و ازدست دادممشاورم خودم دلم نمیخواد بگیرمفقط انگیزم برگرده همه ...

هنوز کلی وقت داری.مطابق برنامه آزمون بخون،هرمبحثی هم نرسیدی بخونی یه جا یادداشت کن بعدا فرصت جبران داری.

هنوز کلی وقت داری.مطابق برنامه آزمون بخون،هرمبحثی هم نرسیدی بخونی یه جا یادداشت کن بعدا فرصت جبران د ...

استرس ازمونا و کلاسا ی طرف استرس امتحانای مدرسه ی طرف

موندم چه کنم

اگ واس آزمون بخونم نمیرسم واس امتحان بخونم اگ واس امتحانای مدرسه بخونم باید بیخیال آزمون شم چون نمیرسم

الان حتی دلم نمیخواد مدرسه برم

عزیزم مهم اینکه دوباره برگردی این سه روز رو به خودت یاداوری نکن 

چون اونقدر میره تو مغزت که کم کم باعث میشه هی دوباره تکرار کنی و دیگه عادی شه واست به خودت میای میبینی ول کردی اصلا

پس دوباره پر انرژی تر برگرد

اين مانده ي منه فقط درس خوندم استادمون ميگفت بالاترين انگيزه پوله1404/8/18-20:26مانده:3,397,864,650

باز خوبه حداقل شما همون پول ی انگیزه ای بوده واستون 

عزیزم مهم اینکه دوباره برگردی این سه روز رو به خودت یاداوری نکن چون اونقدر میره تو مغزت که کم کم باع ...

ای کاش میشد با استرسم چه کنم؟که اصلی ترین دلیل اهمال کاریمه