2777
2789
عنوان

خانم های با سیاست لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا هر کی دلش میخواد خانواده خودشو ببینه شوهرش میاد در حد ناهار و شام و بیرون رفتن دوباره آخر شب ...

یعنی شب جدا از هم میخوابن؟ ما خودمون مشکلی نداریم ولی متاسفانه خانواده ها اصرار دارن شب حتما باید پیش هم باشیم😑😑

وااا چه حرفا!! 

من بخاطر عمل قلب مامانم مجبور شدم بمونم پیشش در حد سه روز تازه خود شوهرم اصرار داشت بمونم پیش مامانم بعد که برگشتم خونم تا مدت ها بهم تیکه مینداخت که منو تو خونه تنها گذاشتی مامانتو ترجیح دادی😐😑

خب بگو باردارم نمیتونم زیاد بشینم نمیتونم کاری کنم باید مدام درازکش باشم خونم مادرم راحتترم.توام بمو ...

جمله آخرت اصلا جالب نیست میتونیم همدیگه رو با بیان قشنگ تری هم راهنمایی کنیم و اگه بلد نیستیم راهنمایی کنیم بهتره سکوت کنیم

یعنی شب جدا از هم میخوابن؟ ما خودمون مشکلی نداریم ولی متاسفانه خانواده ها اصرار دارن شب حتما باید پی ...

آره جدا میخوابن! پسرای فامیل ما یکم حجب و حیاشون زیاده خجالت میکشن خونه پدرخانمشون بخوابن الان شوهر من هم همینطوره ما فامیلیم با اینکه خیلی پدرم اسرار میکنه شب خونشون بمونیم شوهرم اصلا راضی نمیشه ولی شوهر آجیم که غریبه است نه حساس نیست میان خونه بابام اینا میرن تو اتاق رخت خواب مشترک پهن میکنن میخوابن 

مادر یه نی نی 👶
خدا کنه ممنوعیت رو برندارن، حاضرم دوری از خانوادمو تحمل کنم ولی نخوام خونه اونا بمونم باور کن ده رو ...

بله واقعا قبول دارم باردار که هستی خیلی سخته

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی