2777
2789

یا به همدیگه برگردن؟مدل امروزی بگید نه وایه دوران مادرامون.

کاش ادما طوری به هم میرسیدن که کار به دعوا و لج نمیرسید ،و اینکه قدر هم  میدونستن ،

مردا ک امکان نداره کسیو پیدا نکنن 🤔

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم یه چیزی رو که بالا اورده دیگه نمیخوره 

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

بعد طلاق رسیدن به همو ندیدم اما دیدم که کیس بهتر جلو راهشون قرار گرفته   حتی دیدم کیس قبلشونم عالی بوده اما خب سازش نداشتن هر ادمی با یکی چفت میشه نمیشه هم گف قبلیه ادم بدی بوده جدیده بهتره یا برعکس 

مایه خوشدلی انجاست که دلدار انجاست   

اتفقا من یه دختری رو سراغ دارم عقد کرد پسره عااالی بود خوشگل خوش تیپ اقا دختره هم خوشگل بود ولی خانواده بدی داشت یه کم بین دوتا خانواده خبرچینی کرد و همه چی رو به هم ریخت  دعواشون شد وجدا شدن دختره پشیمون شد هرچی پیغام داد دیگه پسره پشت سرش هم نگاه نکرد البته حق داشت .الانم پسره یه زن ماه گرفته ویه پسر کوچولو هم داره 

ودختر همچنان مجرده کسی نمیره خواستگاریش 😐

منکه بعد از دو سال دادگاه و جدایی.تنهایی تنها موندم 

به درس و کارم چسبیدم

خودمو بالا کشیدم.ورزش کردم

اما اینهمه خودمو مشغول کردم.اما یه جورایی همیشه حس تنهایی داشتم

لعنت به کمبود محبت

عاشق کوه و طبیعت و گردش.

مرد ها پیدا می کنن چون غذای خودشون رو نمی تونن درست کنن و جوراب و شورتشون رو هم حال ندارن بشورن. کلا مفت خورانی که قادر به زندگی تنها نیستن و باید مثل انگل از خون و زمان یک زن تغذیه کنن.

و این دوستان من علت ازدواج مجدد مردانه!

منکه بعد از دو سال دادگاه و جدایی.تنهایی تنها موندم  به درس و کارم چسبیدم خودمو بالا کشیدم.ور ...

مشکل همه ماها همینه. اگر پدر و مادر بیشتر محبت میکردن اینقدر ماها از نظر عاطفی کمبود نداشتیم