آتنااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 435 عنوان ترم اولی ام/چقدطول میکشه انتخاب واحد کنن برامون؟؟؟؟ 539 بازدید | 9 پست سلام.من ترم اولی ام رشته حقوق دانشگاه آزادشهریه ثابت رو دیشب ریختم اما هذینه بیمه و خدمات رو ندادم هنو.بنظرتون چقد طول میکشه تا برام انتخاب واحد بکنن؟؟؟؟؟؟؟؟شهریه ثابتم 700 شدهذینه بیمه و خدمات 180 من به آرزوهام قول رسیدن دادم 1399/08/16 | 16:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربااااان عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 4964 والله ما خودمون انتخاب می کردیمالبته بعضی دروس اجباریه بیا اینجا حال دلتو خوب می کنه❤️
shabdar_mah عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 520 به من گفتن باید توی سایت اموزشیار بری پرداخت و انتخاب واحد کنیبا این که ترم اولی بودم خودم واحدامو انتخاب کردم😐😂نمیدونم چرا!هنوز نگفتن کی شروع میشه کلاسا من که میدونم اخرش تموم سختی ها تموم میشن☁️✨
آتنااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 435 کدوم دانشگاه واحد تهران ورامین من به آرزوهام قول رسیدن دادم
آتنااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 435 والله ما خودمون انتخاب می کردیم البته بعضی دروس اجباریه حتی ترم یک هم خودتون انجام دادین؟؟؟؟؟؟آخ من شنیدم برای ترم اولی ها خود دانشگاه انجام میده من به آرزوهام قول رسیدن دادم
آتنااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 435 به من گفتن باید توی سایت اموزشیار بری پرداخت و انتخاب واحد کنی با این که ترم اولی بودم خودم واحدامو ... واقعا خودت انتخاب واحد کردی؟؟؟؟؟؟یا خدااااااکدوم دانشگاهی شما؟؟؟چه رشته ای؟؟؟؟ من به آرزوهام قول رسیدن دادم
shabdar_mah عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 520 واقعا خودت انتخاب واحد کردی؟؟؟؟؟؟یا خداااااا کدوم دانشگاهی شما؟؟؟چه رشته ای؟؟؟؟ اره😆اتفاقا گفته بودن ترم اول دانشگاه خودش انتخاب میکنهولی خب 18 مورد بیشتر بهم نداد برای انتخاب کردنحضوری هم هنوز نرفتم دانشگاه🙌 من که میدونم اخرش تموم سختی ها تموم میشن☁️✨
آتنااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 435 اره😆 اتفاقا گفته بودن ترم اول دانشگاه خودش انتخاب میکنه ولی خب 18 مورد بیشتر بهم نداد برای انتخاب ... چه رشته ای هستین؟؟؟و کدوم دانشگاه؟؟؟؟ من به آرزوهام قول رسیدن دادم
hajwkw عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 625 عزیز منم دانشگاه ازاد پیشوا ورامین اوردم ترم یکم برام انتخاب واحد نکردن. چندروز طول کشید برات انتخاب واحد کردن؟ دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو....