2777
2789

خانوما میخام جهیزیه بگیرم اصلن هم تو این چیزا سر رشته ندارم علاقه ای هم نداشتم الان ک میخام بخرم میبیتم هیچی بلد نیسم😂

واس سرویس چوب چیا باید باهم ست باشه چیا تک باشه فرق نداره لطفا راهنماییم کنید

مبل و بوفه و آینه کنسول رنگ پایه هاش مثل هم باشه قشنگ تره

مثلا من میخوام همشون پایه سفید بردارم

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبل و بوفه و آینه کنسول رنگ پایه هاش مثل هم باشه قشنگ تره مثلا من میخوام همشون پایه سفید بردارم

منم همون سفید میخام. بردارم.بهد سرویس خاب چی فرق داشته با اینا یا یکی باشه خوب میشه؟

با اجازه اسی ...منم ی تازه عروسم ..لطفا منم راهنمابی کنین ...ب نظرتون چوب رنگ طلایی برای مبل کرم بهتره یا چوب قهوه ای؟اگه طلایی برداشتم ب نظرتون باقی وسیله ها مث کنسول و اینا رو چ رنگی بردارم ؟

لایک نکنید ...ریپلای کنید ...لذتی که در ریپلای هست در لایک نیست
منم همون سفید میخام. بردارم.بهد سرویس خاب چی فرق داشته با اینا یا یکی باشه خوب میشه؟

سرویس خوابمم سفید میگیرم .

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
بوفه که تو سایت میگن از مد افتاده

اره ولی مینی بوفه ها قشنگن

اول بگو پول داری یانه اگه پولت اندازه ست برو مغازه بگو یه چیز شیک میخوام خودش ترتیبش را میده ولی ...

نه اخه میترسم اونطورم خوشم نیاد.قبلشومیخام انتخاب کنم

من اینجوری میخوام بخرم همه چیمو

نه اخه میترسم اونطورم خوشم نیاد.قبلشومیخام انتخاب کنم

وای منم موقع جهاز خریدن عین خنگها بودم هیچی بلد نبودم

چه روزهای سخت و پراسترسی بود

تازه پول هم نداشتیم خیلی مجبور بودیم از اشناخرید کنیم مصیبت بود همش

صورتی نخر دیگه همه فقط صورتی میخرن 

عاشق رنگای ملایمم.

جوری ک بهم ارامش بده