2777
2789
عنوان

به نظرتون با دوتا بچه میشه درس خوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5026 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره میبردم ...چون بچه کوچیک دو ساعت یا بار شیر میخاد

ماشاالله بهت👏👏👏شما مشخصه خيلي سخت كوشي❤️

يكبار يكي از بچه هامون اومد سر كلاس بشينه با بچش كه بگه نيمتونم بيام و مثلا كمك كن ينا استاد با خاك يكسانش كرد!! بدبخت انصراف داد.

💕

من یه بچه و کارمند و دانشگاه شهر دیگه ....بخدا دو تا داشته باشی نه شاغل باشی....بنظر من مجازیه راحت ...

احسنت واقعاً دمت گرم

اون پشیمونم بعدش از سرطان بدتره

برای بچه‌ها شم بهتره مادره با سواد

البته که اون که نیامده و تو شکمه معلوم نیست چه طوری باشه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
وای چه قدر شما ناامیدی  نه بیشینه نمرده نوحه بخونه؟؟؟؟ الان همه دانشگاه ها مجازی هست فقط کافی ...

من واقع بینم

و البته دانشجوی واقعی بودم

نه عشق مدرک

تو همین تاپیک خیلیا به قول شما مجازی بودن رو حسن دونستن چون تنبلید و فقط مدرک گرا

وگرنه می دونستید کلاس مجازی واقعا قابل مقایسه با حضوری نیست

ناامیدی یعنی توقف نه حرکت صحیح!!!

من اصولی خوندم نه سرسری و فقط باری به هر جهت

بدرود

من معدل پیش دانشگاهیمو با یه بچه شدم ۱۷ ونیم 

عالیه. شما یه ترم برو بعد نظر بده نه اینکه هنوز نرفتی! اساتید با کسی که دو تا بچه داره راه میان من دیدم چون. خیلی هم دیدم. یه ترم برو اول بعد بگو وای افتادم چی!!!! 

عالیه. شما یه ترم برو بعد نظر بده نه اینکه هنوز نرفتی! اساتید با کسی که دو تا بچه داره راه میان من د ...

اخه هزینه برام مشکله نمیخوام شروع کنم بعد وسطش ول کنم دوست دارم اگه میتونم برم 

با خودت رو راست باش کار نشد نداریم

قرار نیست بچه بیاد آدم بشین اونا میرن پی زندگیشون تو میمونی و پیری و وابستگی

با حرکت راه نمایان میشه برو جلو راه باز میشه تا نه ماه که بچه بیاد حداقل دو ترم خوندی

آدم تو قبر تور از جونت به اندازه کافی می‌خوابه پس خوبه الان فقط راه بره و تلاش کنه

با خودت رو راست باش کار نشد نداریم قرار نیست بچه بیاد آدم بشین اونا میرن پی زندگیشون تو میمونی و پی ...

اخه بچه ام خرداد به دنیا میاد دقیقا وسط امتحانا چیکارکنم

یه سوال واسم پیش اومد چطوری بچه با خودتون میبردید دانشگاه ؟ اصلا مگه میشه دخترم 5 سالش بود دانشگاه اصلا اجازه نداد از گیت دانشگاه رد بشه 

شماها کجاها درس خوندید؟ مگه میشه بچه کوچیک برد تو دانشگاه؟ من آزاد پردیس حقوق میخوندم میشه بگید لطفا مرسی

من واقع بینم و البته دانشجوی واقعی بودم نه عشق مدرک تو همین تاپیک خیلیا به قول شما مجازی بودن رو ...

شما اول روی اخلاقت کار کن بعد دکتری بگیر

خیلی داغونی و بی اعصاب

تو هم معلومه کجا خوندی درس وقتی درک نداری روحیه همدلی نداری،اخلاق نداری معلومه کجا مدرک گرفتی با سواد!!!!!

آخه من نمی‌دونم اونا ب ذشما دکترا میدن شما چرا گرفتی؟؟؟😏البته اگه واقعیه

از اون اول داری میتوپی به بنده خدا 

هر جا یقه اتو گرفتن برو همون جا عقده های زندگیتو نیارر وسط تاپیک

اسی اینکه میتونی یا نه بستگی به خودت داره. واقعا ما از توانایی و هوش و استعداد شما در یادگیری خبر نداریم.اما ب کل باید بگم که هر کسی آدم موفقی شده قطعا تلاش کرده و از خیلی چیزها و تفریحاش زده.