2777
2789
عنوان

به نظرتون با دوتا بچه میشه درس خوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5026 بازدید | 88 پست
ادامه بده ولی توقع نمره بیست از خودت نکن و سنوات بخور ولی برو . اگه سخت نگیری میشه. من هم کلاسیم بار ...

کلا لیسانس چقدر میشه طول بکشه؟ من اگه هرترم ۱۲ واحد بردارم میشه؟ اگه چند ترم بیوفتم چی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله من دکتری گرفتم پیر شدم

نمی دونم باقی که می گن می تونی چه تصوری از درس و دانشگاه دارن

الحق که فقط مدرک گرا هستن

باورم نمی شه کسی دانشگاه خوب و رشته خوب خونده باشه و وقتی برا تفریح حسابی داشته باشه چه برسه بچه داری

من که سفر هام فقط منوط به فرجه ها بود اونم دو سه روزش باقیش فقط درس

خوددانی استارتر

ولی لطفا بچه هات رو فدای آرزوهای برباد رفته ت نکن

اونا گناهی نکردن که شما دلت خواسته زود زایمان کنی

بای

خب گلم شما كارمند بودي يعني روتين داشتي و خونه نبودي بچتم مهد يا خونه كسي برنامش بوده چه شما بري دان ...

خب چون تجربه ای نداشته بهش میگم سخت نیست من زایمان کردم وکلاسام شروع شد ...بدون کمکی..یه شهر دیگه و رفت و امدشم فاکتور گرفتم براش اصلا سخت نیس...مگه من از شکم مادر کارمند و روتین بودم..تازه استاتر کلاس نمیخواد بره خونه اس خوو.خب اولش یه جوری شروع میشه....فقط برنامه ریزی بکن کارات تلمبار نشه مثلا شب کارای خونه داری و خوابتم خوب کم میشه طبیعیه دیگه

شما دوتا داشتین؟ من با یدونه بچم میخوندم الان که فهمیدن دوباره باردارم نمیدونم میتونم یانه فقط تا فر ...

گلم يك سوال شما هدفت از درس خوندن چيه؟ يعني برنامه خاصي بعدش زمان بندي داري كه حتما الان بري دانشگاه؟؟

اگر قراره بعدش خونه باشي يا اتفاق خاصي با درس خوندنت نخواهد افتاد چندسال اينور اونورش فرقي نداره كه

💕

گلم يك سوال شما هدفت از درس خوندن چيه؟ يعني برنامه خاصي بعدش زمان بندي داري كه حتما الان بري دانشگاه ...

من خیلی زیاد علاقه دارم به رشته روانشناسی بعدش هم میخوام کار کنم

شما دوتا داشتین؟ من با یدونه بچم میخوندم الان که فهمیدن دوباره باردارم نمیدونم میتونم یانه فقط تا فر ...

من یه بچه و کارمند و دانشگاه شهر دیگه ....بخدا دو تا داشته باشی نه شاغل باشی....بنظر من مجازیه راحت میتونی درستو بخونی البته اگر واقعا ادم تلاشگری هستی...اگر دیدی خسته شدی یا سختت شد یه ترم رو مرخصی بگیر...واحد کم بردار و اینکه بنظرم اگر الان ثبت نام نکنی ممکنه بعدها پشیمون بشی....حداقل یه ترم رو برو جلو اینو میگم چون با روحیات و حد توان شما اشنایی ندارم ادما با هم فرق میکنن ...من خیلیا رو میشناسم فقط بلدن بخورن و بخابن همه چیزم براشون یه غول و سخته...یه ترم رو برو جلو اگه نتونستی حداقل حسرتش نمیمونه برات

والله من دکتری گرفتم پیر شدم نمی دونم باقی که می گن می تونی چه تصوری از درس و دانشگاه دارن الحق که ...

وای چه قدر شما ناامیدی 

نه بیشینه نمرده نوحه بخونه؟؟؟؟

الان همه دانشگاه ها مجازی هست فقط کافیه زرنگ باشه و برنامه ریز

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
کلا لیسانس چقدر میشه طول بکشه؟ من اگه هرترم ۱۲ واحد بردارم میشه؟ اگه چند ترم بیوفتم چی؟ 

عزیزم شما شروع کن بعد هی سوال بپرس نترس نمیرفتی. لیسانس کلا هشت ترم بعنی چهار سال. ولی من خودم کار میکردم شاغل بودم تو پنج سال خوندم هیچ اتفاقی هم نیافتاد. حس میکنم آدم استرسی هستی. یه کاری رو به جای سوال پرسیدن مدام برو تو دلش