2777
2789
عنوان

به نظرتون با دوتا بچه میشه درس خوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5026 بازدید | 88 پست
حالا چه اصراریه؟! طفلی بچه هات اذیت می شن  قبل بارداری دومت لااقل می خوندی

قبل بارداری دومم داشتم میخوندم تو حاملگی بچه اولمم داشتم میخوندم من کلا داشتم درس میخوندم الان دیگه مجبورم ادامه ندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

ولی اول باید پشتکار داشته باشی و یه کمکی

خواهر شوهرم یه بچه داشت

و پزشک عمومی بود...الان فوق تخصص هست

البته همسرش و مادرش خیلی همراهی کردن باهاش

خودشم پشتکار بالایی داره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

من كارشناسيم كه بچه اي نداشتم،براي ارشد پسرم دوسالش بود قبول شدم ديدم نميشه واقعا.چون من برام مهمه درست درمون درس بخون با نمره بالا.گذاشتم دوسال بعدش دوباره شركت كردم خداروشكر.يكررز در هفته كلاس داشتم صبح نا شب پيش مادرم ميموند چون مهدش تا غصر بود فقط بقيه رروزام مهد بود من راحت درس خوندم.

شما بچه دوسالت هم محاسبه نكنيم دومي واقعا وقتت رو ميگيره

💕

واااا واقعا تعجب کردم از کامنتای همگی...استاتر چرا نشه من کارمند بودم و بچه داشتم و ارشدمم خوندم بخدا نمراتمم بیست شدن...الان بهترین وقته برات چون مجازیه براحتی نمره میدن کلاسم نداری

اسی من ی نفرو میشناسم شرایط شمارو داشت برا کنکور خوند پرستاری قبول شد پس کار اون خانم سخت تر از شما بود عزیزم

ی نفر هم تو دانشگاه مابود با وجود دو بچه کوچیک شاگرد ممتاز رشته امون شده بود 

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
قبل بارداری دومم داشتم میخوندم تو حاملگی بچه اولمم داشتم میخوندم من کلا داشتم درس میخوندم الان دیگه ...

عزیزم شاید بهت بربخوره ولی نظر خواستی پس می گم

شما با این سن کمت مجبور بودی دوتا بچه بیاری؟

باید اول درست رو می خوندی!!!

سن شما سن درس و دانشگاست نه بچه داری

حالا که آوردی لااقل مادری کن

نمی تونی یه دست کتاب و استرس یه دستم بچه بی نوا

واقعا چیکار کردی با زندگیت

قبل بارداری دومم داشتم میخوندم تو حاملگی بچه اولمم داشتم میخوندم من کلا داشتم درس میخوندم الان دیگه ...

ادامه بده ولی توقع نمره بیست از خودت نکن و سنوات بخور ولی برو . اگه سخت نگیری میشه. من هم کلاسیم باردار بود و بچه اش به دنیا آمد دفاع هم کرد ولی یه ترم دیر تر. چی شد مرد؟ نه 

واااا واقعا تعجب کردم از کامنتای همگی...استاتر چرا نشه من کارمند بودم و بچه داشتم و ارشدمم خوندم بخد ...

خب گلم شما كارمند بودي يعني روتين داشتي و خونه نبودي بچتم مهد يا خونه كسي برنامش بوده چه شما بري دانشگاع چه نه.ايشون يك خانم خانه داره كه تا حالا اين تجربه رو نداشته.

💕

واااا واقعا تعجب کردم از کامنتای همگی...استاتر چرا نشه من کارمند بودم و بچه داشتم و ارشدمم خوندم بخد ...

منم بدم میا راهنمایی اشتباه میکنن😞

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘
بستگی به رشته و دانشگاهت داره من خودم ارشد میخوندم باردار شدم دو ترم مرخصی گرفتم تا الان که بچم یه ...

اگه میتونی مرخصی بگیر تا بچت یکم از آبو گل در بیاد

چون باید به فکر آینده اونا هم باشیم دیگه، دو روز دیگه ناراحت و سرافکنده نشن از درس نخوندن ما

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

شما دوتا داشتین؟ من با یدونه بچم میخوندم الان که فهمیدن دوباره باردارم نمیدونم میتونم یانه فقط تا فردا مهلت دارم بنظرتون ثبت نام کنم؟؟