2777
2789
عنوان

به نظرتون با دوتا بچه میشه درس خوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5026 بازدید | 88 پست
خب نیازی نیست که حتما دقیق ۷ ترم یا زود تر تموم کنی واحد کمتر بردار تو دو روز برنامتو ببند یه روز بچ ...

اینجوری میشه با دوتا بچه؟ 

اگه ۱۲ واحد بردارم خودمم به این خیلی فکر کردم 

فقط امروز و فررا مهلت انتخاب رشته دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا بچه داشتین؟

بله

البته صحبت دوستان که میگن بذار بتونی کوچیکه رو بذاری مهد درسته

من تا دیپلم گرفتم که بخوام برم دانشگاه، بچم مهد کودکی شد.

در کل حواست باشه اولین اولویت مادر بودن باشه بعد پیشرفت خودت، چون دیرتر درس بخونی پشیمون نمیشی اما اگر برای بچه مشکلی پیش بیاد خدای نکرده پشیمونی داره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اینجوری میشه با دوتا بچه؟  اگه ۱۲ واحد بردارم خودمم به این خیلی فکر کردم  فقط امروز و فر ...

عزیزم به نظرم ثبت نام کن که پس فردا پشیمون نشی به خاطر بچه هات تحصیل نکردی ، بعدشم یه ترم دو ترم رفتی دیدی نمی تونی مرخصی ترم بگیر ، بعضی اساتیدم راه میان نیاز نیس بری کلاسشون یا می تونی دانشگاه غیر حضوری برداری اینم خوبه ما همسایمون روانشناسی تو خونه خوند امتحانا می رفت دانشگاه 

من وقتی بچه بودم یکی از دوستام که رفت امد خانوادگی داشتیم هر جا میشست می گفت من به خاطر بهار نرفتم درس بخونم من به خاطر بهار خونه موندم من به خاطر بهار فلان کار رو نکردم من به خاطر بهار .... بعد دوستم به من گفت خسته شدم از دست مامانم فقط منت می زاره مگه من گفتم به دنیا بیار منو خب خودت اوردی نرفتی من چیکار کنم 

اگر ممکنه در اینده به خاطر تحصیل نکردند سر بچه هات منت بزاری اونا ناراحت میشن پس الان ازشون یه ذره بزنی بهتره تا در اینده منت بزاری اینو از یه دید بچه به مامانش دارم بهتون می گم 

اره باشه ممنون گلم

موفق باشی ماشالا خیلی جوونی هنوز خیلی فرصت هست اگه صرفا فقط بخوای مدرک بگیری شاید بشه ولی اگه میخوای خوب درس بخونی و از مدرکت استفاده کنی و سرکار بری بزار سر فرصت 

نمیدونم چیکارکنم هررچقدر فکرمیکنم به نتیجه ای نمیرسم😭

ببین اول باید درستو سرانجام میدادی بعدا ازدواج میکردی یا بچه دار میشدی ولی الان اگه میخوای لیسانس بگیری باید باهمین شرایط بسازی یا صبر کنی ۵ سال دیگه بری دنبالش

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بستگی به رشته و دانشگاهت داره

من خودم ارشد میخوندم باردار شدم دو ترم مرخصی گرفتم تا الان که بچم یه سالش شده دارم ادامه شو میخونم، ولی واقعا واقعا واقعا خیلی سخته با بچه، تازه من یدونه دارم

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️