2777
2789

دوستای مهربونم میشه صلوات و دعا مهمونم کنید خیلی التماس دعا دارم جمعس دعا کنیدطلبکارمون دلش برحم بیاد باهامون راه بیاد..آبرومون نره   دلم گرفته دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا پول ندارم و دستم تو جیب مامام بابامه برا همه چی زورم میاد خصوصا لوازم ارایشی

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

من واسه گوشت..‌دیشب گرفتیم شد پنج ونیم...والا آدم نمیدونه بخوره یا نگاش کنه تموم نشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

واسه دور از جون دوا دکترا

دیروز خودم رو جر دادم چون دوست شوهرم از طریق واتساپ کارت فرستاده ک بچم دنیا آمده بخاطر کرونا مراسم نداریم و شماره کارت هم قید کرده 

۴۰۰ دادیم خیلی زورم داد 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

کلا همه خرج هام با حساب کتابه

انشاالله سلامتی باشه برای همه پول دوا و دکتر نخوان بدن بقیه چیزا رو میشه کنار اومد

انشاالله همه برای خوشی پول خرج کنن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌