2777
2789
عنوان

خانمای باردار کمکم کنین😭

300 بازدید | 26 پست

من نه هفته بارداریمه چهار روز پیش پیاده روی کردم یکم بعدش ترشحم خونی شد و مادرشوهرم گفت شیاف پروژسترون بزار سه شبه رکتال استفاده میکنم ولی ترشحم قهوه ای و خونیه واژنمم از امروز درد میکنه منکه دیگه امیدی ندارم فردا میرم پیش دکترم 

این چن روز خونه مادرشوهرم بودم هی گفت نمیخاد بری چون نزدیک پریودیته خون لانه گزینیه میگم‌چقده ک قط نمیشه 

😔😔

امروز یه مطلب میخوندم. می‌گفت لکه بینی تو درآن بارداری اگه قرمز باشه مشکل داره وگرنه قهوه ای باشه مشکلی نیس. حالا سعی کن استرس نداشته باشی فردا برو دکتر

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم باید استراحت میکردی

منم بودم دو هفته استراحت کردم

یعنی فقط تا سرویس رفتم

کنارشم ۳ تا آمپول زدم خوب شدم

فعلا استراحت کامل کن 

بعدشم برو دکتر

آخه آدم اولای بارداری که پیاده روی نمیکنه

البته آدمایی مث من که بدن ضعیف دارن

🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿