2777
2789
عنوان

شما بودید چه میکردید؟

250 بازدید | 40 پست

سلام دوستای گلم

خانواده شوهر من همشون تحصلیل کرده ان و کمترین مدرکشون فوق لیسانسه. همشونم شاغلن‌. زمانی که ازدواج کردیم من دانشجوی کارشناسی بودم. بعد که درسم تموم شد یه مدت خیلی کوتاهی شاغل شدم ولی نتونستم دووم بیارم و اومدم بیرون. کلا کار بیرونو زیاد دوست ندارم و توانایی اینکه هرروز کار کنم و به خونه هم برسم ندارم.. 

بعد یه مدت خونه نشینی تصمیم گرفتم درسمو ادامه بدم اما واقعا به ادامه تحصیلم اونقدر که باید علاقه و انگیزشو ندارم!

هی کتابامو میارم بخونم میبینم نمیشه☹

قبل کرونا باشگاه میرفتم عاشق ورزشم و نقاشی هم میکنم.. تصمیم داشتم برم موسیقی که کرونا اومد.. یعنی به فعالیتای اینجوری بیشتر علاقه دارم.. 

ولی تو جو خانواده همسرم این چیزارو تفریح میدونن و به مدرک و کار بیشتر اهمیت میدن.. همش احساس میکنم بینشون خیلی عقبم و تنبلم☹ البته هیچوقت چیزی نگفتن ولی من خودم کنارشون همش احساس سرخوردگی میکنم 😑

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ هرجور شده با بی میلی و به زورم شده درستونو ادامه میدادید و کار میکردید؟ یا اونجوری که خودتون دوست دارید و هستید ادامه میدادید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوم یکی از همکارای همسرمم تقریبا موقعیتش مثل منه. ولی اون انقدر اعتماد به نفس داره و خودشو سطح بالا میدونه که هیچوقت همچین حسایی که من ندارم نکرده.. 

اقلا اعتماد بنفس اونم ندارم🤦🏻‍♀️

ببین دل خودت چی دوست داره عزیزم 

من خودم حسابداری خوندم و به کار بیرون علاقه بیشتری دارم 

از اون ور هم عاشق کارایه هنری و اشپزی و اینجور چیزا 

و سعی میکنم هر دوش رو باهم توی زندگیم داشته باشم

خانواده شوهر کیلو چنده

ب نظرم خودت زیاد حساسیت نشون میدی وگرنه اصلا قضیه مهمی نیست

قرار نیست توی همه چی با بقیه یکی باشی

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد