2777
2789

خانوما مادر شوهرمینا روستا زندگی میکنن راهش ی ساعته یکم راه پیچ و خم داره الان ۳۷ هفته هستم برم خطرناکه این شوهرنکبتم دست بردار نیس نرم قهر میکنه از اول بارداری نرفتم ؟؟ میترسم خطرناکه ؟؟

❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال میری وسط راه یه اتفاقی چیزی میفته جهنم ک قهره 

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

اره عزیزم الان اصلا شرایت مسافرت رفتن نداری 

خدایا🕋با امید تو به زندگیم برگشتم نا امیدم نکن از زندگی و دوباره فرشته نازموسالم وسلامت بهم برگردون و دامنموسبز کن امیدموازم نگیر خدا🕋😔

۲هفته دیگ زایمان داری میخوای بیفتی تو جادع پیج و خم 😐😐چقد شوهرت درک داره

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

هیچی حالیش نمیشه که اخه مگه عین خیالشه چیزیم بشه ۹ ماه من زحمت کشیدم من نگهش داشتم تو شکمم اون چیکار کرده حوصله دعوا ندارم ی ساعته بحث میکنم فایده نداره میرم بچم چیزیش بشه امواتشو میارم جلو چشمش

❤❤❤❤❤
الاغه چیکار کنم

نرو بابا . بگو والا نمیتونم بیام بفهم زنگ بزن حال مادرشو بپرس بگو والا نمنونم بیام بعد زایمان ایشالله بهتر شم میاممم . خیلی بیشور هم شوهرت هم مادرش ک نمیگه لازم نیس . ما ی فامیل داریم این دو سه هفته موند ب زایمانش گیر  شوههر گیر میده ک بریم خونه مامانم خونه مادرش ی شهر دیگس میگفته ی هفته بمونیم و بیاییم راهشم خیی افتضاح و روستاس این زن هم میره یعد دردش میگیره نمیفهمیده که میره دسشویی شرمنده بچش تو دسشویی دنیا میاد اما چون یکی دوهفته زود دنت اومد الان درست نمیتونه راه بره الان شوهر هم میکوبه سرش که من گفتم بریم تو چرا اومدی

هیچی حالیش نمیشه که اخه مگه عین خیالشه چیزیم بشه ۹ ماه من زحمت کشیدم من نگهش داشتم تو شکمم اون چیکار ...

بزاره قهر کنه اون باید درک داشت باش زن پا ب ماه و کجا میخواد ببره اگ هم خیلی گیر داد بگو تنها برو توام زنگ بزن کسی بیاد پیشت بخدا قهر بودن بهتر تا ی اتفاقی بیفته تا عمر دار ی بسوزی خدانکرده

بزاره قهر کنه اون باید درک داشت باش زن پا ب ماه و کجا میخواد ببره اگ هم خیلی گیر داد بگو تنها برو تو ...

چیزیم بشه به خوشم گفتم دهنشو سرویس میکنم

❤❤❤❤❤
متاسفانه الان تو راهم میرم 

چند ساعت راه . ماشینتون چیه . چند وقت میمونی ؟؟ای بابا تروخدا مراقب باش

چند ساعت راه . ماشینتون چیه . چند وقت میمونی ؟؟ای بابا تروخدا مراقب باش

ی ساعته راه ....پیچ و خمش زیاده راه روستاس شب برمیگردیم عنتر انقدر خوشحاله نگو البته حق میدم خیلی وقته نرفته خونشونه بالاخره ولی خب هی......

❤❤❤❤❤